Gå direkt till innehåll
Stolt uppvisning för Tobias Oscarsson på Truckstar Festival Assen 2018, tidigare i år.
Stolt uppvisning för Tobias Oscarsson på Truckstar Festival Assen 2018, tidigare i år.

Pressmeddelande -

Vinstregn när Strands-ambassadören summerar säsongen

Säsongens lastbilsutställningar närmar sig sitt slut. Strands Lighting Division-ambassadören Tobias Oscarsson har under säsongen kammat hem flera tunga priser med sin glänsande Volvo FH4. Framgångar han inte kunde ana tidigare i år.

När det var dags för Tobias Oscarsson, T. Oscarssons Åkeri AB, att visa upp sin nya Volvo FH4 på årets första tävling i Göteborg gick han lottlös därifrån. En utgång som visade sig vara ett undantag. Säsongens event har sedan dess fortlöpt med vinst efter vinst för Oscarsson.

Framgångsrik i Holland

Lastbilen har fått särskilt mycket uppmärksamhet och beröm i Holland, ett prestigefyllt erkännande eftersom de stora bedömningarna och de stora tävlingarna hålls i landet. På Truckstar Festival Assen 2018, kom det stora genomslaget. På Europas största lastbilsevent vann han tredjepris i kategorin Showtrucks International.

– Den känslan, att rulla ut som pristagare på motorbanan. Folk jublar och det blir ett stort erkännande, man sätter sitt namn. Det går inte att jämföra med svenska lastbilsevent, det är som natt och dag, säger Tobias Oscarsson.

Oscarsson lägger mycket tid på underhåll av lastbilen, en livsstil som är svår att tröttna på, menar han. Det råder sällan brist på nya idéer för att utveckla och förbättra lastbilens utseende. Volvon är i ”old school”-stil, vilket går helt i linje med hans smak.

– Motivlack kan absolut vara snyggt om det är väl utfört, men det är en handfull som behärskar det, i mitt tycke. Jag föredrar generellt det enkla, säger han.

Mersmak

Inga detaljer lämnas åt slumpen, inte heller valet av fordonsbelysning. All belysning är från Strands Lighting Division, där kvaliteten blev den avgörande faktorn.

– Det är viktigt att produkterna har en lång livslängd. Fritsla LED extraljus är en favorit, en riktigt snygg lampa med positionsljus, som ger ett riktigt bra ljus. Uppskattar att den startar upp direkt, utan fördröjning.

Säsongens framgångar har gett mersmak. Nästa år planerar Oscarsson att åka på så många lastbilsutställningar som möjligt.

– Det är roligt och det tar mycket tid. Ibland för mycket tid, men familjen kommer alltid först, avslutar Tobias Oscarsson.

------

Läs mer om Strands Lighting Division här

------

För mer information, kontakta:

Lovisa Strand, lovisa@strands.se, 0320-450 462

------

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


Strands fordonskomponenter AB har Europas snabbast växande varumärken inom fordonsbelysning. Högsta kvalitet till ett pris som gör produkterna tillgängliga för alla. Strands varumärken säljs över hela Europa och i stora delar av världen. Målet är att bli det ledande handelshuset inom branschen med marknadens bästa och mest omtyckta varumärken. Tack vare Strands unika historia av att förändra marknaden erbjuds produkter och kunskap som ingen av våra konkurrenter klarar av. www.strands.se

Presskontakt

Matilda Artursson

Matilda Artursson

Presskontakt Marknadskoordinator

Relaterade nyheter