Gå direkt till innehåll
Alaska ploglampa kommer med en smart värmelins
Alaska ploglampa kommer med en smart värmelins

Pressmeddelande -

Världspremiär för Alaska – nästa generations ploglampa från Strands

Glöm bilden av hur en ploglampa ser ut. Nyheten Alaska från Strands Lighting Division spås bli Europaledande tack vare en genomtänkt helhet. Modern design kombineras med hett eftertraktade funktioner.

De traditionella ploglamporna som tidigare har dominerat marknaden får hård konkurrens. LED-lampan Alaska från Strands Lighting Division beskrivs som startskottet för nästa generations ploglampor. Lampan är framtagen för att ge maximal synlighet oavsett väder, samtidigt som stort fokus ligger på design.

Tidlös elegans, mjuka former och ett slimmat utförande gör att den passar väl in på dagens moderna fordon. Det tilltalande positionsljuset adderar ytterligare en dimension för helhetsintrycket.

– Alaska är verkligen en milstolpe som gått i uppfyllelse, där vi förändrar synen på vad en ploglampa kan vara, säger Johan Carlos VD på Strands Lighting Division.

Smart värmelins

Alaska kommer med en termostatstyrd värmelins som startar automatiskt vid fem grader och effektivt håller lampan snö- och isfri – helt utan manuell hantering av föraren.

Lampan kommer med halvljus, helljus, positionsljus och blinkers – samtliga funktioner är fullt E-godkända med ett referensnummer på 17,5. Den är universell och kan monteras på både vänster- och höger sida av fordonet. Fästet kan monteras i botten eller på baksidan, vilket skapar möjligheter och gör installationen enkel.

– En allt-i-ett-lösning, där inget lämnats åt slumpen. Ljusbilden fantastisk och mer kraftfull än liknande produkter på marknaden, dessutom till ett betydligt mer tilltalande pris, säger Johan Carlos.

Lampan har flera olika användningsområden – exempelvis på fordon inom jordbruk, bygg och entreprenad, där det saknas huvudstrålkastare i originalutförandet. Särskilt användbar på snöröjningsfordon där plogbladet normalt täcker den vanliga huvudstrålkastaren. 

Se produktfilm

----

För mer information:
Matilda Artursson, Presskontakt, Strands, tfn: +46(0)320-450 440, matilda@strands.se

----

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


Strands Lighting Division är Europas snabbast växande varumärken inom fordonsbelysning. Högsta kvalitet till ett pris som gör produkterna tillgängliga för alla. Strands säljs över hela Europa och i stora delar av världen. Målet är att bli det ledande handelshuset inom branschen med marknadens bästa och mest omtyckta varumärke. Tack vare Strands unika historia av att förändra marknaden erbjuds produkter och kunskap som ingen av våra konkurrenter klarar av. www.strands.se

Presskontakt

Matilda Artursson

Matilda Artursson

Presskontakt Marknadskoordinator

Relaterat material