Gå direkt till innehåll
Strands Lighting Division satsar på smart belysning
Strands Lighting Division satsar på smart belysning

Pressmeddelande -

Unikt varningsljus spås ljus framtid

Allt större behov av smart fordonsbelysning driver belysningsexperten Strands produktutveckling. Nu lanseras ett portabelt och E-märkt varningsljus – en unik produkt på marknaden med praktisk batteriindikator.

- Ny teknik till rätt pris, beskriver Johan Carlos VD på Strands Fordonskomponenter AB.

Det nya varningsljuset från Strands Lighting Division har ambitionen att ersätta liknande belysning på marknaden – är bärbart, uppladdningsbart och E-godkänt enligt ECE R65. Lanseringen är en del av Strands varumärkesprofil, att ständigt utveckla smarta produkter som underlättar för användaren. 

En smart batteristatusindikator visar tydligt hur mycket ström det är kvar och när det är dags att ladda. Varningsljuset laddas via 12-24V cigguttag eller 220V, och är optimalt för de tillfälliga transporterna som kräver E-godkända varningsljus.

Många användningsområden

Lampan är perfekt för väghållningsfordon, tungtransporter, entreprenad- och lantbruksmaskiner och bärgningsbilar. Även lämplig som en extra säkerhet i personbil för privatpersoner, exempelvis vid punktering och olyckor. Kan monteras med den inbyggda magneten eller sugkoppen och har tre olika blinkmönster: singelblixt, dubbelblixt och ett roterande läge.

Den närmsta tiden har Strands Lighting Division presenterat flera produkter med smarta funktioner – arbetslampor med överhettningsskydd, portabla varningsljus med ljussensor-funktion och varningsljus med synkroniseringsbar ljusfunktion.

– Vi vill lösa våra användares problem och ställer oss alltid frågan hur vi kan förenkla för dem. Ny teknik och nya funktioner är en stor passion för Strands, avslutar Johan Carlos, VD på Strands Fordonskomponenter AB.

Varningsljuset inkluderas i Strands Lighting Divisions treåriga funktionsgaranti – en unik trygghet som understryker varumärkets kvalitet, förbättrar servicen och ökar kundnöjdheten. Funktionsgarantin gäller samtliga produkter i sortimentet.

---

- PORTABELT
- UPPLADDNINGSBART
- SMART BATTERISTATUSINDIKATOR
- E-MÄRKT ENLIGT ECE R65
- MAGNET OCH SUGPROPP
- TRE OLIKA VARNINGSLJUSMÖNSTER

---

Läs mer här
Se film här

-----

För mer information:
Matilda Artursson, Presskontakt, Strands, tfn: +46(0)320-450 440, matilda@strands.se

----

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


Strands fordonskomponenter AB har Europas snabbast växande varumärken inom fordonsbelysning. Högsta kvalitet till ett pris som gör produkterna tillgängliga för alla. Strands varumärken säljs över hela Europa och i stora delar av världen. Målet är att bli det ledande handelshuset inom branschen med marknadens bästa och mest omtyckta varumärken. Tack vare Strands unika historia av att förändra marknaden erbjuds produkter och kunskap som ingen av våra konkurrenter klarar av. www.strands.se

Presskontakt

Matilda Artursson

Matilda Artursson

Presskontakt Marknadskoordinator

Relaterat material

Relaterade nyheter