Gå direkt till innehåll
Succén fortsätter med Dark Knight Identity

Pressmeddelande -

Succén fortsätter med Dark Knight Identity

Strands Lighting Division tänjer ytterligare på gränserna och presenterar Dark Knight Identity. Från samma familj som extraljuset Dark Knight Intense men som en E-godkänd 20" LED-ramp. Ännu en futuristisk svart riddare, fullmatad med självförtroende.

Med en självsäker Dark Knight Identity får du en kraftfull körupplevelse utöver det vanliga. Fulladdad med kraft och en ljusstyrka i full intensitet. Med stöd av avancerad TIR-optik är Identity utvecklad för att ge både en bred och lång ljusbild på över 500 meter. TIR-tekniken förbättrar den totala effektiviteten, samlar in och riktar ljuset i en perfekt balans, exakt där du behöver det. Perfekt för varierad körning.

Dark Knight Identity utstrålar självsäkerhet, både dag och natt. Med de avancerade belysningskrafterna kan du njuta av både den fantastiska natthorisonten och den vackra soluppgången. LED-rampens svarta botten bidrar till det futuristiska utseendet och ger ett exklusivt mörkt uttryck som med fördel kombineras tillsammans Dark Knight-seriens övriga medlemmar för att skapa en harmonisk helhet.


LED-rampens slimmade design har ett djup på endast 55,5 mm, en höjd på 58 cm eller 75 mm inklusive fästen, vilket gör att den passar på nästan alla fordon i behov av ett extraljus i form av en LED-ramp. Dark Knight Identity har både bak-och sidofästen för enkel montering. 

Positionsljuset kommer med duo-funktion, välj mellan orange och vitt ljus. Tillsammans med det unika positionsljuset skapas ett självklart intryck. Se och njut av den mjuka starteffekten, där ljuset långsamt ökar i intensitet innan det slutligen når full kapacitet. Tillsammans bildar positionsljuset, omgiven av 12 dioder, ett perfekt mönster. En egen identitet.

Läs mer om Dark Knight Identity här.

Ämnen

Kategorier


Strands Group AB har Europas snabbast växande varumärken inom fordonsbelysning. Högsta kvalitet till ett pris som gör produkterna tillgängliga för alla. Strands varumärken säljs över hela Europa och i stora delar av världen. Tack vare Strands unika historia av att förändra marknaden erbjuds produkter och kunskap som ingen av våra konkurrenter klarar av. www.strands.se | www.strandseurope.com

Presskontakt

Matilda Artursson

Matilda Artursson

Presskontakt Marknadskoordinator 0320-450440
Moa Andrén

Moa Andrén

Presskontakt Presskontakt 0731537130

Relaterat innehåll