Gå direkt till innehåll
Strands-ambassadörerna Filip Berg och Fredrik Hultman, som tillsammans med Strands kör för Barncancerfonden.
Strands-ambassadörerna Filip Berg och Fredrik Hultman, som tillsammans med Strands kör för Barncancerfonden.

Pressmeddelande -

Strands stöttar Barncancerfonden i nytt projekt

För andra året i rad ger sig yrkeschaufförer, åkare och entreprenörer ut på vägarna för att delta i ”Vi som kör för Barncancerfonden”. Vilket innebär att de skänker en krona för varje körd mil under september månad i förmån för Barncancerfondens forskningsarbete.

Initiativtagaren för projektet är lastbilschauffören Christer Thynell som tillsammans med några kollegor ville samla in pengar till Barncancerfonden. Vilket ledde till att han skapade Facebookgruppen ”Vi som kör för Barncancerfonden Sept. 2021” och en insamling via Barncancerfondens hemsida. Detta innebär att alla yrkeschaufförer runt om i Sverige kan vara med och delta utifrån sina egna förutsättningar.

Genom Strands ambassadörer Filip Berg och Fredrik Hultman kommer Strands vara med och stötta projektet ”Vi som kör för Barncancerfonden”. Detta genom att skänka 20 kronor för varje mil de kör under september månad. På Strands Instagram och i stories kan en följa deras resa och se summan som samlats in efter månadens slut.

Är du också yrkeschaufför och vill köra eller redan kör för Barncancerfonden? Gå med i Facebookgruppen ”Vi som kör för Barncancerfonden Sept. 2021” för att visa att du också är med och delar ordet och bidrar till kampen mot barncancer.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Strands Group AB har Europas snabbast växande varumärken inom fordonsbelysning. Högsta kvalitet till ett pris som gör produkterna tillgängliga för alla. Strands varumärken säljs över hela Europa och i stora delar av världen. Tack vare Strands unika historia av att förändra marknaden erbjuds produkter och kunskap som ingen av våra konkurrenter klarar av. www.strands.se | www.strandseurope.com

Presskontakt

Matilda Artursson

Matilda Artursson

Presskontakt Marknadskoordinator 0320-450440
Moa Andrén

Moa Andrén

Presskontakt Presskontakt 0731537130

Relaterat innehåll