Gå direkt till innehåll
Allt du behöver veta om Canbus – nu på Strands Youtube-kanal
Allt du behöver veta om Canbus – nu på Strands Youtube-kanal

Pressmeddelande -

Strands släpper instruktionsfilmer för Canbus

Osäker på vad Canbus är och hur det fungerar? Du är inte ensam. Strands Lighting Division har tagit fasta på problemet och startar Canbus School – en serie med instruktionsfilmer på Youtube som besvarar de vanligaste frågorna.


Canbus är ett smart system som används i fordon för att låta olika komponenter kommunicera med varandra, däribland belysningen. När en lampa slutar fungera varnar systemet och ofta stängs även spänningen till lampan av helt. 

FYRA AVSNITT
Frågorna kring systemet är många, vilket belysningsexperten Strands Lighting Division fått erfara. Canbus School kommer i fyra Youtube-avsnitt och bygger på de vanligaste frågorna som varumärkets supportteam får från återförsäljare och verkstäder som arbetar med Canbus och inkoppling av extrabelysning.

VANLIGA FRÅGOR
Matilda Artursson från Strands Lighting Division, fungerar som guide i instruktionsfilmerna och reder bland annat ut grundläggande frågeställningar – vad är Canbus och hur fungerar systemet? Hon förklarar också konkreta funktionsproblem som kan uppstå vid inkoppling av extra fordonsbelysning, hur Nitor kan effektivisera verkstäders arbete och hur Canbus Interface ska kopplas in på bilar.

–Jag ville på något sätt få ut all den kunskap jag och mina kollegor sitter inne på, och jag är övertygad om att vår Canbus School kan sprida den kunskapen ut i branschen, förklarar Matilda Artursson.

Hittills har två av fyra avsnitt släppts på Strands Lighting Divisions Youtube-kanal.

Canbus School – Avsnitt 1
Canbus School – Avsnitt 2

----

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


Strands Group AB har Europas snabbast växande varumärken inom fordonsbelysning. Högsta kvalitet till ett pris som gör produkterna tillgängliga för alla. Strands varumärken säljs över hela Europa och i stora delar av världen. Tack vare Strands unika historia av att förändra marknaden erbjuds produkter och kunskap som ingen av våra konkurrenter klarar av. www.strands.se | www.strandseurope.com

Presskontakt

Matilda Artursson

Matilda Artursson

Presskontakt Marknadskoordinator