Gå direkt till innehåll
Strands presenterar nästa storsäljare – LED extraljuset Ambassador

Pressmeddelande -

Strands presenterar nästa storsäljare – LED extraljuset Ambassador

Nu lanserar Strands Lighting Division det exklusiva LED extraljuset Ambassador som det senaste tillskottet i Strands-familjen. Ambassador är extremt stark och framtagen för dig som kräver den absolut bästa ljusbilden. Dessutom kommer den med spännande funktioner – som valbar färg på positionsljuset.

Extraljuset med extra allt. Ambassador är ett nytt högkvalitativt extraljus i Strands Lighting Divisions sortiment som ska motsvara de mest kräsnas förväntningar. Komponenterna är specifikt framtagna för Ambassador med syfte att säkerställa kvalitet och funktion. Extraljuset är designat i Sverige och tillverkat i Europa. 

Trots att Ambassador bara är en 70W-lampa ger den en ett mycket kraftfullt ljus. Lampans LED-chip är särskilt framtaget för att tillsammans med reflektorn skapa en unik och extraordinär ljusbild. Den presterar 1 lux på hela 1007 meter.

– Ljuset är för dig som bara är nöjd med det allra bästa, säger Johan Carlos, VD på Strands Lighting Division.

Positionsljus efter smak

Positionsljuset har en dubbel, valbar funktion. Vitt eller orange ljus, där användaren själv väljer vilken färg de föredrar. Linsen är tillverkad i okrossbar polykarbonat som har behandlats i Tyskland för att bli extremt tålig mot stenskott och repor.

Krävande vägförhållanden

– Eftersom våra skandinaviska vägförhållanden är mycket krävande, har vi sett till att aluminiumhuset står emot korrosion på ett sett vi aldrig sett på marknaden tidigare, fortsätter Johan Carlos.

Fri från fukt

På lampans baksida sitter så kallade ”breathers”, andningsventiler från Nitto Denko. En funktion som håller lampans innerklimat i bästa skick. Fukt transporteras bort från lampan, men ingen fukt kommer in. * Vid lackning av hus behöver lampans ventiler att skyddas och täckas för att andningsfunktionen ska bibehållas.

Ambassador passar perfekt för dig som vill ge ditt fordon ett exklusivt uttryck, en ljusbild som överträffar det normala och en kvalitet som motsvarar högt ställda förväntningar.

– Under sommaren har försäljningen redan krossat alla förväntningar. Ambassador är extraljuset Europa väntat på, avslutar Johan Carlos.

----

För mer information:
Matilda Artursson, Presskontakt, Strands, tfn: +46(0)320-450 440, matilda@strands.se

----

Relaterade länkar

Ämnen


Strands Lighting Division är Europas snabbast växande varumärke inom fordonsbelysning. Högsta kvalitet till ett pris som gör produkterna tillgängliga för alla. Strands säljs över hela Europa och i stora delar av världen. Målet är att bli det ledande handelshuset inom branschen med marknadens bästa och mest omtyckta belysning. Tack vare Strands unika historia av att förändra marknaden erbjuds produkter och kunskap som ingen av våra konkurrenter klarar av. www.strands.se

Presskontakt

Matilda Artursson

Matilda Artursson

Presskontakt Marknadskoordinator +46(0)320-450 440
Lovisa Strand

Lovisa Strand

Presskontakt Marknadsföring +46 (0)709 98 20 45

Relaterat material