Gå direkt till innehåll
Siberia Skylord 7" (art. nr. 270947)
Siberia Skylord 7" (art. nr. 270947)

Pressmeddelande -

Strands Lighting Division utökar Siberia-familjen med Siberia Skylord 7"

Strands Lighting Division presenterar Siberia Skylord 7", ett sant mästerverk inom teknik och design. Byggd för att klara av även de mest utmanande förhållandena. Redo att sticka ut från mängden och fånga uppmärksamheten från alla som ser den.

Siberia Skylord 7" lämnar ingen oberörd. Dess moderna och slimmade design gör att den inte bara passar perfekt på alla fordon, utan också förhöjer hela fordonets utseende.


XPERIENCE MODE

Skylord är otroligt kraftfull och kan lysa upp även de mörkaste vägarna. The extended beam maximerar både längd och bredd vilket överträffar andra 7" lampor. Välj mellan två lägen, ett E-godkänt läge och ett Xperience-läge, med en fantastisk sikt på 628 meter.

Siberias duo positionsljus ger dig också en enastående ljus- och designeffekt, perfekt placerad i en cirkel runt lysdioderna. Redo att sticka ut från mängden och fånga uppmärksamheten från alla som ser den.


VIBRATIONS- OCH STÖTSÄKER

Det som skiljer Siberia Skylord 7" från andra extraljus är dess hållbarhet. Skylord har ett förstärkt skydd för att motstå vibrationer och stötar. Den kommer även med CISPR25 klass 3 för att ge dig ett utmärkt EMC-skydd.


SPECIELLT SKYDD FÖR TUFFA FÖRHÅLLANDEN

Siberia Skylord 7" är byggd för att klara även de tuffaste förhållanden, oavsett om du kör i ösregn eller i tuff terräng. Du får ett speciellt skydd för yttre påverkan som salt och smuts.

Siberia Skylord 7" (art. nr. 270947)

Ämnen

Kategorier


Strands Group AB har Europas snabbast växande varumärken inom fordonsbelysning. Högsta kvalitet till ett pris som gör produkterna tillgängliga för alla. Strands varumärken säljs över hela Europa och i stora delar av världen. Tack vare Strands unika historia av att förändra marknaden erbjuds produkter och kunskap som ingen av våra konkurrenter klarar av. www.strands.se | www.strandseurope.com

Kontakter

Moa Andrén

Moa Andrén

Presskontakt Presskontakt 0731537130

Relaterat innehåll