Gå direkt till innehåll
Den första runda modellen och en minimodell på 5x5 cm.
Den första runda modellen och en minimodell på 5x5 cm.

Pressmeddelande -

Strands Lighting Division presenterar två nyheter ur Unity-serien

Unity-serien utökas med två nya arbetsljus som sticker ut från tidigare modeller till utseendet. En ministorlek på endast 5x5 cm och den första runda modellen i serien.

Minimodellen har, trots sin storlek på 5x5 cm, en maximal ljusstyrka på 1080 faktiska lumen och en förbrukning på endast 10 W. Unitys första runda modell levererar 1942 faktiska lumen och har en förbrukning på endast 19 W. 

Både modellerna levererar en revolutionerande stark ljuseffekt och ger dig en optimerad ljusspridning där du behöver det som mest. Utvecklad för att förstärka dina förmågor att styra tunga maskiner med precision även under dygnets mörkaste timmar. Kraftfull belysning, genererar vanligtvis mer värme, vilket innebär att lampan kan gå sönder. Men Unity har en inbyggd temperaturkontroll som skyddar lampan och minskar effekten tills lampan kylts ned. Vilket gör Unity till en av de mest hållbara produkterna på marknaden.Modellerna kommer i en tilltalande infinity-design, där linsen sträcker sig till hörnen, vilket inte bara gör underverk för helhetsintrycket utan också uppfyller de ökade kraven på smutsmotstånd. Infinity-designen gör det enkelt att montera modellerna på dagens moderna fordon som lastbilar, traktorer, släpvagnar och entreprenad- eller jordbruksmaskiner.

Unity Work Light 10 W (Art. nr. 809235)

Unity Work Light 19 W (Art. nr. 809236)

Ämnen

Kategorier


Strands Group AB har Europas snabbast växande varumärken inom fordonsbelysning. Högsta kvalitet till ett pris som gör produkterna tillgängliga för alla. Strands varumärken säljs över hela Europa och i stora delar av världen. Tack vare Strands unika historia av att förändra marknaden erbjuds produkter och kunskap som ingen av våra konkurrenter klarar av. www.strands.se | www.strandseurope.com

Kontakter

Moa Andrén

Moa Andrén

Presskontakt Presskontakt 0731537130

Relaterat innehåll