Gå direkt till innehåll
Siberia Skylord (art. nr. 270948)
Siberia Skylord (art. nr. 270948)

Pressmeddelande -

Strands Lighting Division presenterar Siberia Skylord

Det här är Siberia Skylord. Ett sant mästerverk inom teknik och design. Byggd för de mest utmanade förhållandena. Redo att sticka ut från mängden och fånga uppmärksamheten från alla som ser den.

En av de unika egenskaperna hos Skylord är dess mystiska aura. Den exklusiva och slimmade designen gör att den passar alla fordon och förhöjer ditt fordons utseende. Ljuset är otroligt kraftfullt, nästan som att det inte är av denna värld. Vilket skapar en fantastisk effekt som gör föraren nyfiken och vill ha mer.

Xperience-läge

Skylord kan lysa upp även de mörkaste vägarna. Ljusbilden maximerar både längd och bredd. Välj mellan ett E-godkänt läge och ett Xperience-läge, med en fantastisk sikt på 768 meter. Siberias duo positionsljus ger dig också en enastående ljus- och designeffekt, perfekt placerad i en cirkel runt LED-dioderna. Redo att sticka ut från mängden och fånga uppmärksamheten från alla som ser den.

Vibrations- och stötsäker

Det som skiljer Siberia Skylord från andra extraljus är dess hållbarhet. Skylord har ett förstärkt skydd för att motstå vibrationer och stötar. Den kommer även med CISPR25 klass 3 för att ge dig ett utmärkt EMC-skydd.

Speciellt skydd för tuffa förhållanden

Siberia Skylord är byggd för att klara även de tuffaste förhållanden, oavsett om du kör i ösregn eller i tuff terräng. Du får ett speciellt skydd för yttre påverkan som salt och smuts.

Siberia Skylord 9” (Art. Nr. 270948)

Ämnen

Kategorier


Strands Group AB har Europas snabbast växande varumärken inom fordonsbelysning. Högsta kvalitet till ett pris som gör produkterna tillgängliga för alla. Strands varumärken säljs över hela Europa och i stora delar av världen. Tack vare Strands unika historia av att förändra marknaden erbjuds produkter och kunskap som ingen av våra konkurrenter klarar av. www.strands.se | www.strandseurope.com

Kontakter

Moa Andrén

Moa Andrén

Presskontakt Presskontakt 0731537130

Relaterat innehåll