Gå direkt till innehåll
Siberia NRS White (art. nr. 809209)
Siberia NRS White (art. nr. 809209)

Pressmeddelande -

Strands Lighting Division presenterar Siberia NRS 9" White

Strands Lighting Division är stolta över att introducera Siberia NRS 9" White, det mest kraftfulla extraljuset i vårt sortiment, här för att sätta standarden för framtiden. Med en otrolig räckvidd på över 900 meter tar Siberia NRS 9" White kommandot på vägen.

Nu utökar vi Siberia-familjen med Siberia NRS 9" i vitt, som likt den svarta modellen Siberia NRS 9", erbjuder en överlägsen ljusupplevelse och kvalitet. Siberia NRS 9" White levererar en kraftfull long-distance beam på över 900 meter, en legendarisk ljusstyrka på över 11 800 faktiska lumen och en färgtemperatur på 5700 Kelvin. Kraften hos LED-dioderna ger dig den perfekta balansen mellan längd och bredd, vilket gör dem populära bland användare världen över.

VIT DESIGN

Siberia NRS 9" White är ett perfekt val för ditt vita fordon. Den helvita designen förhöjer och skapar ett skräddarsytt utseende på ditt fordon som du tidigare bara har kunnat drömma om.

DUO POSITIONSLJUS

Orange eller vit? Siberia NRS 9" White kommer med Siberias duo positionsljus för att ge dig en enastående ljus- och designeffekt, perfekt placerad i en cirkel runt lysdioderna med en linje i mitten. Vilken färg visar din stil och personlighet mest?

ENASTÅENDE KVALITET

Siberia NRS 9" White tar hållbarhet till nya höjder och säkerställer en hög standard med enastående kvalitet. Linsen är gjord av transparent PC (polykarbonat), ett extremt starkt material som skyddar LED-dioderna från stenskott och väderförhållanden. Det starka svarta aluminiumhuset tål salt och andra påfrestningar från det hårda, nordiska klimatet.

Siberia NRS 9" White (art. nr. 809209)

Siberia NRS 9" (art. nr. 809200)

Ämnen

Kategorier


Strands Group AB har Europas snabbast växande varumärken inom fordonsbelysning. Högsta kvalitet till ett pris som gör produkterna tillgängliga för alla. Strands varumärken säljs över hela Europa och i stora delar av världen. Tack vare Strands unika historia av att förändra marknaden erbjuds produkter och kunskap som ingen av våra konkurrenter klarar av. www.strands.se | www.strandseurope.com

Kontakter

Moa Andrén

Moa Andrén

Presskontakt Presskontakt 0731537130