Gå direkt till innehåll
Liten i storlek, kraftfull i prestanda.
Liten i storlek, kraftfull i prestanda.

Pressmeddelande -

Strands Lighting Division presenterar Siberia Next Level 6”

Liten i storlek, kraftfull i prestanda. Siberia Next Level 6” är arbetsbelysningslösningen du har letat efter.

Siberia Next Level 6” representerar nästa nivå av avancerad LED-teknologi och levererar en imponerande ljusstyrka på 3465 faktiska lumen, vilket överträffar två standard arbetslampor. Det ger en lång, stark och bred arbetsljusbild som garanterar en jämn och skuggfri belysning.


Det som skiljer Siberia Next Level från andra är dess unika trippel-positionsljus. Den innovativa designen låter dig välja mellan rött, orange eller vitt ljus för att anpassa belysningen efter dina behov.Siberia Next Level 6” kompakta storlek säkerställer att den enkelt kan integreras på alla fordon, vilket gör den till den perfekta belysningslösningen för professionella inom olika branscher. Från transportbilar och lastbilar till bygg- och jordbruksmaskiner.


Siberia Next Level 6” ersätter flera lampor och förenklar installationen med en enda kabel och medföljande fästen. Inom loppet av några minuter kan du enkelt montera detta kraftfulla arbetsljus, förbättra ljuskvalitén och vara säker på att du inte missar några uppgifter, även i de mest krävande förhållandena.

  • Massiv kraft i en liten förpackning
  • Trippelpositionsljus
  • Passar sömlöst med alla fordon

Siberia Next Level 6” Art. Nr. 809219

Ämnen

Kategorier


Strands Group AB har Europas snabbast växande varumärken inom fordonsbelysning. Högsta kvalitet till ett pris som gör produkterna tillgängliga för alla. Strands varumärken säljs över hela Europa och i stora delar av världen. Tack vare Strands unika historia av att förändra marknaden erbjuds produkter och kunskap som ingen av våra konkurrenter klarar av. www.strands.se | www.strandseurope.com

Kontakter

Moa Andrén

Moa Andrén

Presskontakt Presskontakt 0731537130