Gå direkt till innehåll
Siberia DRT 12" (Art. Nr. 809222)
Siberia DRT 12" (Art. Nr. 809222)

Pressmeddelande -

Strands Lighting Division presenterar Siberia DRT

Siberia DRT är inte vilket vanligt bakljus som helst. Den är designad att leverera exceptionell prestanda, säkerhet och mångsidighet, vilket gör den perfekt för olika aktiviteter.

Siberia DRT är ett bakljus med fem E-godkända funktioner – rött positionsljus, bromsljus, blinkers, varningsljus och backljus med två lägen. Ett E-godkänt läge och ett unikt boost-läge. Ett bakljus på väg att förändra marknaden med unika funktioner.

Siberia DRT är enkel att montera snyggt och professionellt med de medföljande sido- eller bakfästena. Perfekt för montering på fordonets stötfångare eller högst upp i hytten. Byggd för att hantera alla utmaningar som kommer i dess väg. Den perfekta partnern på vägarna, och den väntar bara på dig!

Backljuset med boost-funktionen på.

BACKLJUS MED BOOST-FUNKTION

Backljusfunktionen kommer med två lägen, ett E-godkänt läge och ett unikt boost-läge. Redo för dig att boosta din passion.

Det kraftfulla varningsljuset "in action".


KRAFTFULLT VARNINGSLJUS

Siberia DRT kommer med ett kraftfullt varningsljus som fångar din uppmärksamhet som inget annat. Dess effektivitet är en symbol för säkerhet och skydd. Designad för att klara av alla hinder oavsett situation eller väder.

FULLT E-GODKÄND

Vi garanterar alltid synlighet, säkerhet och långvarig produkthållbarhet. Varje funktion är E-godkänd och kommer med Strands Lighting Divisions treåriga funktionsgaranti.

Siberia DRT 12" Art. Nr. 809222

Ämnen

Kategorier


Strands Group AB har Europas snabbast växande varumärken inom fordonsbelysning. Högsta kvalitet till ett pris som gör produkterna tillgängliga för alla. Strands varumärken säljs över hela Europa och i stora delar av världen. Tack vare Strands unika historia av att förändra marknaden erbjuds produkter och kunskap som ingen av våra konkurrenter klarar av. www.strands.se | www.strandseurope.com

Kontakter

Moa Andrén

Moa Andrén

Presskontakt Presskontakt 0731537130