Gå direkt till innehåll
Freedom-serien.
Freedom-serien.

Pressmeddelande -

Strands Lighting Division presenterar Freedom-serien

Strands Lighting Division presenterar Freedom-serien. För dig som vill maximera din personlighet. Freedom-serien handlar om en ny, extraordinär design där du har möjlighet skapa ditt eget uttryck med din egen logotyp.

Serien består av positionsljus, sidomarkeringar, sidomarkeringar med blinkers och gummiarmar. Alla är tillverkade i Europa, är fullt E-godkända och kommer med Strands Lighting Divisions marknadsledande treåriga funktionsgaranti. Kombinera Freedom-serien för att få just din personliga touch på ditt fordon. Den perfekta lösningen för dig som vill ha friheten att välja själv.

Kontakta oss här för att ta reda på hur du maximerar din personlighet med din egen logotyp.

Ground-line art. nr. 900031-900034

GROUND-LINE

Ground-line kommer med röda och vita positionsljus, en sidomarkering och en sidomarkering med blinkers. Dem är enkla att montera och passar alla fordon och släp oavsett om de har 12V eller 24V.

Ground-line är byggd av hållbara material för att hålla i krävande miljöer. Dem är både slagtåliga och UV-skyddade, samt vatten- och dammtäta, enligt IP6K9K.

  • MAXIMERA DIN PERSONLIGHET
  • EXKLUSIV DESIGN
  • BYGGD FÖR ATT HÅLLA

Ground-line art. nr. 900031-900034

Light Guide art. nr. 900001-900008

LIGHT GUIDE

Light Guides gummiarmar har tre ljus i en – rött positionsljus bakåt, vitt framåt och sidomarkering åt sidan. Gummiarmarna kommer i fyra storlekar för både höger och vänster sida av fordonet. Välj mellan storlek small, medium, large eller XL.

Gummiarmarna är enkla att montera och kan monteras på alla typer av lastbilar eller släp, oavsett om de har 12V eller 24V. Dem är gjorda av slitstarka material för att hålla i krävande miljöer. Dem är slagtåliga och UV-skyddade, samt vatten- och dammtäta, enligt IP6K9K. Lampornas linser är också gjorda av polykarbonat, vilket gör dem i princip okrossbara.

  • MAXIMERA DIN PERSONLIGHET
  • EXKLUSIV DESIGN
  • BYGGD FÖR ATT HÅLLA

Light Guide art. nr. 900001-900008

Freedom Viking art. nr. 830401-830404

FREEDOM VIKING

Freedom Viking kommer med positionsljus, en sidomarkering och en sidomarkering med blinkers. De kommer med en yttre mörktonad lins och en inre rödfärgad, vitfärgad eller orange-färgad lins beroende på lampa. Kombinationen skapar ett exklusivt och mörkt intryck.

Linserna är tillverkade av okrossbar polykarbonat och positionsljuset är vattentät enligt IP68, och tål tuffa klimat enligt IP69K. Lamporna är enkla och kan monteras med Strands Lighting Divisions gummiarmar (art.nr 800412-414) och den medföljande femmeterskabeln.

  • MAXIMERA DIN PERSONLIGHET
  • EXKLUSIV DESIGN
  • MONTERAS ENKELT MED GUMMIARMAR

Freedom Viking art. nr. 830401–830404

Lär känna hela serien här.

Ämnen

Kategorier


Strands Group AB har Europas snabbast växande varumärken inom fordonsbelysning. Högsta kvalitet till ett pris som gör produkterna tillgängliga för alla. Strands varumärken säljs över hela Europa och i stora delar av världen. Tack vare Strands unika historia av att förändra marknaden erbjuds produkter och kunskap som ingen av våra konkurrenter klarar av. www.strands.se | www.strandseurope.com

Kontakter

Moa Andrén

Moa Andrén

Presskontakt Presskontakt 0731537130