Gå direkt till innehåll
Strands Lighting Division erbjuder innovativ belysning för alla transportbilar, oavsett stil eller behov.
Strands Lighting Division erbjuder innovativ belysning för alla transportbilar, oavsett stil eller behov.

Pressmeddelande -

Strands Lighting Division presenterar framtiden för transportbilar

Strands Lighting Division presenterar nu framtiden för transportbilar. Från pickuper, leveransbilar och servicefordon till support- och väghållningsfordon. Alla med uppdraget att få jobbet gjort.

Strands Lighting Division erbjuder innovativ belysning för alla transportbilar, oavsett stil eller behov. Från varningsljus, arbetsbelysning, och interiörbelysning till LED-ramper och extraljus. Designade för att ge kraft och prestanda i varje utmaning. Redo att lysa upp arbetsupplevelsen och synliggöra passionen.

FEEL THE PASSION

  Vi lever efter de tre orden – ”Feel the passion”, och vi vill att varje förare ska känna vår passion och uppleva den i vår innovativa belysning. Förutom design, kvalitet och prestanda garanterar vi alltid synlighet, säkerhet och långvarig produkthållbarhet. All vår belysning kommer med Strands Lighting Divisions unika treåriga funktionsgaranti.

  • FEEL THE PASSION
  • FÖR VARJE FÖRARE VARJE DAG
  • FÖR ALLA STILAR OCH BEHOV
  • TRE ÅRS FUNKTIONSGARANTI

  Kolla in den nya katalogen för transportbilar här eller kontakta oss på info@strands.se om du vill att vi skickar den till dig!

  Ämnen

  Kategorier


  Strands Group AB har Europas snabbast växande varumärken inom fordonsbelysning. Högsta kvalitet till ett pris som gör produkterna tillgängliga för alla. Strands varumärken säljs över hela Europa och i stora delar av världen. Tack vare Strands unika historia av att förändra marknaden erbjuds produkter och kunskap som ingen av våra konkurrenter klarar av. www.strands.se | www.strandseurope.com

  Kontakter

  Moa Andrén

  Moa Andrén

  Presskontakt Presskontakt 0731537130