Gå direkt till innehåll
Firefly-serien.
Firefly-serien.

Pressmeddelande -

Strands Lighting Division presenterar Firefly-serien

Strands Lighting Division presenterar Firefly-serien som sticker ut genom att smälta in med ditt fordon. Ett resultat av banbrytande teknik och vår uppmärksamhet på detaljer. Med sin sömlösa design och maximala prestanda kommer Firefly-serien att guida dig framåt.

Firefly-serien är skapad för att tänja på gränserna för belysning, teknik och design. Serien består av en varningsljus-serie med en otroligt slimmad design och ett enastående glow, det första vita extraljuset och ett revolutionerande extraljus. Här för att sätta en ny standard. Alla lampor är fullt E-godkända och kommer med Strands Lighting Divisions marknadsledande treåriga funktionsgaranti.

Designen integreras sömlöst med ditt fordon.

INVISIBLE DESIGN
Serien introducerar en ny, invisible design som sömlöst integreras med ditt fordon. Ett resultat av banbrytande teknik och vår uppmärksamhet på detaljer. Den nya designen tar ditt fordon till nästa nivå genom att förbättra både funktionalitet och stil på ett harmoniskt sätt.

Den "flytande teknologin" skapar intrycket av att ljuset är viktlöst i luften.


UNIK TEKNOLOGI

Firefly-serien kommer säkerligen att imponera på alla som ser den. Den unika “flytande teknologin” skapar intrycket av att ljuset är viktlöst i luften. En hyllning till det intensiva sken bara en solnedgång en sensommarkväll kan skapa. Redo att guida dig framåt som en Firefly.

Firefly Summer Glow (art. nr. 850960-850965)


FIREFLY SUMMER GLOW

Firefly Summer Glow är en varningsljus-serie som inte bara kommer att skapa uppmärksamhet och se till att du förblir säker under arbetets utmaningar. Den kommer också att förbättra utseendet på ditt fordon med ett enastående glow och en otroligt slimmad design. Redo att ge dig som förare ett superbt varningsljus.

Firefly Summer Glow består av sex stycken varningsljus. Tre av dem kommer i en mindre version för transportbilar och de andra tre i full storlek för lastbilar och andra större fordon. Beroende på modell kan du välja mellan stångmontage, DIN/planmontage och magnet/cigg-plugg. Alla är fullt E-godkända enligt ECE R65 och vattentäta enligt högsta IP-standard.

Art. nr. 850960-850965

Firefly Professional White och Firefly Driving Light Black.

FIREFLY PROFESSIONAL WHITE

Den är äntligen här. Det första vita extraljuset. Firefly Professional White är byggd för att sticka ut genom att smälta in. Ett resultat av banbrytande teknik och vår uppmärksamhet på detaljer. Här för att sätta nya standarder för traditionell design.

Firefly Professional White sticker ut från mängden genom att inte bara vara ett kraftfullt extraljus med maximal prestanda utan också inkludera en varningsljusfunktion som är fullt E-godkänd enligt ECE R65 klass 1 och klass 2.

Art. nr. 270957

FIREFLY DRIVING LIGHT BLACK

Firefly är ett revolutionerande extraljus som sticker ut genom att smälta in med ditt fordon. Med sin sömlösa design och maximala prestanda kommer Firefly extraljus att guida dig framåt.

Firefly extraljus ger en skarp och extremt bred ljusbild utan kompromisser. Redo att få jobbet gjort. Du får maximal prestanda med 12 076 faktiska lumen som guidar dig framåt med klarhet och precision på över 500 meter. Ett bevis på att kraften i ljus och teknik fungerar i en perfekt harmoni.

Art. nr. 270955

Ämnen

Kategorier


Strands Group AB har Europas snabbast växande varumärken inom fordonsbelysning. Högsta kvalitet till ett pris som gör produkterna tillgängliga för alla. Strands varumärken säljs över hela Europa och i stora delar av världen. Tack vare Strands unika historia av att förändra marknaden erbjuds produkter och kunskap som ingen av våra konkurrenter klarar av. www.strands.se | www.strandseurope.com

Kontakter

Moa Andrén

Moa Andrén

Presskontakt Presskontakt 0731537130

Relaterat innehåll