Gå direkt till innehåll
Strands Lighting Division presenterar Firefly LED bars 10" & 20"

Pressmeddelande -

Strands Lighting Division presenterar Firefly LED bars 10" & 20"

Låt oss introducera Firefly LED bars i 10” och 20” som sömlöst integreras med ditt fordon samtidigt som de levererar exceptionell prestanda. Ett resultat av banbrytande teknik och vår uppmärksamhet på detaljer.

Firefly LED bars är inte bara en banbrytande innovation inom LED-belysning, utan även en stilikon. Med en minimalistisk profil, endast 70 mm i djup och 38,5 mm i höjd, utmanar de inte bara befintliga standarder – de skapar helt nya.MAXIMAL PRESTANDA

Trots sin enkelradiga design är de mästare i prestanda. De levererar maximal styrka utan kompromisser, med en skarp och bred ljusbild upp till 10 670 faktiska lumen och 1 lux som når upp till 496 meter. Redo att guida dig framåt med enastående klarhet och precision.

UNIKT DUO-POSITIONSLJUS

Förbered dig på att lämna ett intryck när du navigerar genom natten med Firefly LED bars. Det unika duo-positionsljuset skapar ett fängslade orange sken under lysdioderna, som vägleder dig framåt som en Firefly.

INVISIBLE DESIGN

Firefly LED bars lyser inte bara upp vägen, de blir också en integrerad del av ditt fordons DNA. Den nya designen tar ditt fordon till nästa nivå genom att kombinera funktionalitet och stil.

Firefly LED bar 10” (Art. Nr. 809401)

Firefly LED bar 20” (Art. Nr. 809403)

Ämnen


Strands Group AB har Europas snabbast växande varumärken inom fordonsbelysning. Högsta kvalitet till ett pris som gör produkterna tillgängliga för alla. Strands varumärken säljs över hela Europa och i stora delar av världen. Tack vare Strands unika historia av att förändra marknaden erbjuds produkter och kunskap som ingen av våra konkurrenter klarar av. www.strands.se | www.strandseurope.com

Kontakter

Moa Andrén

Moa Andrén

Presskontakt Presskontakt 0731537130

Relaterat innehåll