Gå direkt till innehåll
Dark Knight bakljusserie (art. nr. 850405-09)
Dark Knight bakljusserie (art. nr. 850405-09)

Pressmeddelande -

Strands Lighting Division presenterar Dark Knights serie med bakljus

Ta ditt fordon till nästa nivå med Dark Knights serie med bakljus. Den helsvarta rustningen som ger dig stil och säkerhet i alla lägen. Serien består av fyra E-godkända, innovativa bakljus som täcker alla dina behov.

Bakljusserien spelar en avgörande roll på vägarna. Skapad för att ge dig de funktioner du vill ha och den säkerhet du behöver för att känna dig fri. Serien består av bak-/bromsljus, backljus, blinkers och dimljus. Fulladdade med kraften hos en ostoppbar Dark Knight med exklusiva sotade linser tilltalande från alla vinklar. Kombinera dem tillsammans för att skapa just ditt personliga uttryck.

Du får både horisontella och vertikala monteringsmöjligheter.


Oändliga monteringsmöjligheter

Bakljusserien skapar både horisontella och vertikala monteringsmöjligheter. Den unika, slimmade designen och multivolten gör serien perfekt för fordon som ATVs, trailers, lastbilar och entreprenadmaskiner.

Den konkava gummipackningen skapar ett stilrent bågmontage.


Först på marknaden att monteras på bågar

Bakljusserien är den första att monteras på bågar på grund av den konkava formen på gummipackningen (art.nr 850409). Monteringen skapar ett säkert och stilrent bågmontage på ditt fordon. Perfekt för tyngre fordon som lastbilar och grävmaskiner.

Click-on ramen skapar ett sömlöst montage. Välj mellan svart och kromad ram.

Sömlöst montage

”Click-on” ramen skapar ett sömlöst montage med dolda skruvar. Lätt att fästa efter montering och förhindrar stenskott och korrosion. Välj mellan svart och kromad ram. Båda alternativen ingår, och du kan enkelt köpa till extra ramar (art.nr 850398 för svart och art.nr 850399 för krom). Om du vill ta det ett steg längre kan du måla den svarta ramen i samma kulör som ditt fordon för att skapa ett skräddarsytt intryck. Redo att ta ditt fordon till nästa nivå.

DARK KNIGHT BAK-/BROMSLJUS LED

ART. NR. 850405

DARK KNIGHT BACKLJUS LED

ART. NR. 850406

DARK KNIGHT BLINKERS LED

ART. NR. 850407

DARK KNIGHT DIMLJUS LED

ART. NR. 850408

DARK KNIGHT GUMMIPACKNING

ART. NR. 850409

Ämnen

Kategorier


Strands Group AB har Europas snabbast växande varumärken inom fordonsbelysning. Högsta kvalitet till ett pris som gör produkterna tillgängliga för alla. Strands varumärken säljs över hela Europa och i stora delar av världen. Tack vare Strands unika historia av att förändra marknaden erbjuds produkter och kunskap som ingen av våra konkurrenter klarar av. www.strands.se | www.strandseurope.com

Kontakter

Moa Andrén

Moa Andrén

Presskontakt Presskontakt 0731537130

Relaterat innehåll