Gå direkt till innehåll
Cruise Light trådlös kontrollenhet art. nr. 850208
Cruise Light trådlös kontrollenhet art. nr. 850208

Pressmeddelande -

Strands Lighting Division presenterar Cruise Light trådlösa kontrollenhet

Cruise Light trådlösa kontrollenhet är den första på marknaden att styra all typ av belysning med ett enda knapptryck. Du får enastående funktioner för att ta din körupplevelse till nästa nivå. För varje förare, varje dag.

Cruise Light trådlösa kontrollenhet passar alla typer av fordon och kan styra all typ av fordonsbelysning tack vare den medföljande reläboxen. Den kommer med sex olika utgångskanaler, på totalt 700W. 2x 150W (15A) avsedda för Cruise Light blixtljusramper och 4x 100W (10A) för all typ av fordonsbelysning. De sex utgångskanalerna styrs antingen av den trådlösa enheten eller signalkabeln.

Cruise Light trådlösa kontrollbox
Cruise Light trådlösa kontrollenhet (art. nr. 850208).


Kontrollera funktionerna på Cruise Light blixtljusramper

Cruise Light kontrollenhet och den medföljande reläboxen gör det enklare att styra alla Cruise Lights blixtljusramper, som till exempel att byta mönster eller slå på och av dem. Alla orangea knappar på kontrollenheten är dedikerade till Cruise Lights blixtljusramper, och mönstren visas på de omgivande lysdioderna. Du får också knappar för godkännande av dagsläge, nattläge och Cruise Light-läge.

Kontrollera all typ av fordonsbelysning

Kontrollenheten passar alla typer av fordon och kan styra all typ av fordonsbelysning. Vilket är möjligt tack vare den medföljande reläboxen och de fyra utgångskanalerna på 100W (10A) vardera.

Den medföljande reläboxen.

Trådlös kontrollenhet

Du kan enkelt använda kontrollenheten trådlöst med batterier (4x AAA, ingår ej) om du till exempel arbetar runt eller nära fordonet och behöver ändra belysningen eller varningsljusmönster utifrån. Du kan också placera kontrollenheten i hytten eller ansluta enheten till USB-kabeln som ingår.

Tål tuffa miljöer

Reläboxen tål tuffa miljöer, är vattentät, IP-klassad enligt IP67 och gummipackningarna skyddar kablarna.

Cruise Light trådlös kontrollenhet Art. nr. 850208

Ämnen

Kategorier


Strands Group AB har Europas snabbast växande varumärken inom fordonsbelysning. Högsta kvalitet till ett pris som gör produkterna tillgängliga för alla. Strands varumärken säljs över hela Europa och i stora delar av världen. Tack vare Strands unika historia av att förändra marknaden erbjuds produkter och kunskap som ingen av våra konkurrenter klarar av. www.strands.se | www.strandseurope.com

Kontakter

Moa Andrén

Moa Andrén

Presskontakt Presskontakt 0731537130