Gå direkt till innehåll
Strands Lighting Division erbjuder perfekt belysning för din el-lastbil.
Strands Lighting Division erbjuder perfekt belysning för din el-lastbil.

Pressmeddelande -

Strands Lighting Division – Perfekt belysning för din el-lastbil

Som Europas snabbast växande varumärke inom fordonsbelysning, och med en ständig passion för att förändra marknaden är Strands Lighting Division först ut med att montera sin belysning på el-lastbilar i ett samarbete med Blåkläder.

Sedan tidigt i våras har Blåkläder tillsammans med Perssons Åkeri kört en av de första el-lastbilarna i Svenljunga. Blåkläder har valt Strands Lighting Division som sin samarbetspartner där all belysning är framtagen för att skapa en effektiv ljusbild och maximera lastbilens räckvidd lika mycket som det bidrar till ett attraktivt utseende.

Strands Lighting Division ligger i framkant när det kommer till den senaste, innovativa fordonsbelysningen och arbetar efter mottot ”Feel the passion for every driver every day”. Strands har utrustat hela el-lastbilen med det senaste från Strands Lighting Divisions sortiment med bland annat Siberia Low Rider, Siberia DR LED bar, Ambassador Dark Edition, President och Dark Knight IZE LED samt den nya, exklusiva Freedom-serien. Perfekt anpassat för de nya el-lastbilarna.

”Vi vågar gå först med en ständig passion för att förändra marknaden och vi ser att det här samarbetet är en perfekt matchning för oss”, säger Johan Carlos, VD Strands Lighting Division.

Ämnen

Kategorier


Strands Group AB har Europas snabbast växande varumärken inom fordonsbelysning. Högsta kvalitet till ett pris som gör produkterna tillgängliga för alla. Strands varumärken säljs över hela Europa och i stora delar av världen. Tack vare Strands unika historia av att förändra marknaden erbjuds produkter och kunskap som ingen av våra konkurrenter klarar av. www.strands.se | www.strandseurope.com

Kontakter

Moa Andrén

Moa Andrén

Presskontakt Presskontakt 0731537130