Gå direkt till innehåll
"Light and Loaded" erbjuder två flexibla alternativ anpassade efter dina specifika behov.
"Light and Loaded" erbjuder två flexibla alternativ anpassade efter dina specifika behov.

Pressmeddelande -

Strands Lighting Division lanserar "Light and Loaded" – framtidens lösning för lastning och synlighet på transportbilar

Upptäck framtiden för din transportbil med "Light and Loaded" – Strands Lighting Divisions revolutionerande lösning som förändrar spelreglerna för både lastning och synlighet på transportbilar.

"Light and Loaded" är ett banbrytande koncept som erbjuder två flexibla alternativ anpassade efter dina specifika behov. Välj mellan takräckessystemet Cruise Light C-rack, designat för ökad flexibilitet under lastning och modellanpassade blixtljusramper, designade för förbättrad sikt och trafiksäkerhet.

Både alternativen är optimala för 95% av alla transportbilar i Europa och har genomgått stadskrockstester enligt SIS – ISO/PAS 11154, ISO 11154:2006, för att säkerställa hög pålitlighet och trygghet i alla situationer. Dessutom inkluderar båda alternativen Strands Lighting Divisions treåriga funktionsgaranti för extra trygghet.

TACKRÄCKESSYSTEMET CRUISE LIGHT C-RACK

Takräckessystemet Cruise Light C-rack förenklar din lastningsupplevelse genom att erbjuda flexibilitet, enkelhet och säkerhet vid godstransport. Installationen är snabb och enkel med fix-points, vilket säkerställer en problemfri process utan påverkan på fordonet.

Dessutom är systemet kompatibelt med över 130 olika bilmodeller. Hemligheten ligger i systemets unika flexibilitet med höj- och sänkbara takräcken samt integrerade varningsljus, alla E-godkända enligt ECE R65 med plug-and-play montering.

Cruise Light C-rack


MODELLANPASSADE BLIXTLJUSRAMPER

Det andra alternativet, modellanpassade blixtljusramper, är designade för att öka din synlighet och säkerhet. Ramperna är enkla att installera och passar perfekt på 95% av alla transportbilar i Europa. Du kan välja mellan Cruise Light och Monitum, båda med en problemfri "plug-and-play"-installation.

Blixtljusramperna har en justerbar höjd och kan monteras säkert i fix-points, vilket säkerställer enkel installation utan att påverka fordonet. Dessutom kan du smidigt styra ramperna med en trådlös kontroll för optimal användarupplevelse.

CRUISE LIGHT

Cruise Light blixtljusramp är den idealiska lösningen om du letar efter en kombination av stil och funktionalitet. Med åtta storlekar, från 30 cm till 180 cm, kan du anpassa din blixtljusramp efter din fordonstyp. Det som skiljer Cruise Light från mängden är dess 13 unika varningsljusmönster, vilket säkerställer att du är synlig i alla situationer.

Dessutom erbjuder Cruise Light en super slim design, vilket ger en elegant look på ditt fordon. Rampen är E-godkänd enligt ECE R65 i både klass 1 och 2, och med möjligheten till trådlös styrning får du en bekväm och flexibel användarupplevelse.

Cruise Light blixtljusramp (art. nr. 850211-850221)


MONITUM

För de som letar efter en blixtljusramp utöver det vanliga är Monitum ett utmärkt val. Dess innovativa design och imponerande ljusstyrka gör den till ett av de mest eftertraktade alternativen på marknaden. Monitum kommer i sju olika storlekar och är E-godkänd enligt ECE R65 klass 2. Den erbjuder elva olika varningsljusmönster, vilket säkerställer att ditt fordon kommer att sticka ut på vägen. Dessutom kan du enkelt och trådlöst styra rampen för en användarupplevelse som anpassar sig efter dina behov.

Monitum blixtljusramp (art. nr. 850139-45)

Om du vill veta mer om konceptet "Light and Loaded" eller diskutera vilket alternativ som passar dig bäst, tveka inte att kontakta oss på info@strands.se eller uppgradera ditt äventyr redan idag genom att besöka vår hemsida här.

Ämnen

Kategorier


Strands Group AB har Europas snabbast växande varumärken inom fordonsbelysning. Högsta kvalitet till ett pris som gör produkterna tillgängliga för alla. Strands varumärken säljs över hela Europa och i stora delar av världen. Tack vare Strands unika historia av att förändra marknaden erbjuds produkter och kunskap som ingen av våra konkurrenter klarar av. www.strands.se | www.strandseurope.com

Kontakter

Moa Andrén

Moa Andrén

Presskontakt Presskontakt 0731537130