Gå direkt till innehåll
Filip Berg från Rüttners Transport  i Varberg är en av Strands Lighting Divisions ambassadörer
Filip Berg från Rüttners Transport i Varberg är en av Strands Lighting Divisions ambassadörer

Pressmeddelande -

Strands Lighting Division i samarbete med lastbilsprofiler

Förstklassig fordonsbelysning utvecklad för den arbetande människan. Det är budskapet som Strands Lighting Division vill förmedla genom att låta professionella ambassadörer representera varumärket – kända lastbilsprofiler med höga krav på funktion, prestanda och design. 

– Vi ville ta vår kommunikation till en ny nivå genom att lyfta proffs som har en viktig funktion i vår produktutveckling. Vi lyssnar på dem – ingen annan känner bättre till vilka behov och utmaningar som vår fordonsbelysning behöver ta hänsyn till, säger Johan Carlos VD på Strands Fordonskomponenter AB.

Ambassadörerna är omsorgsfullt utvalda och beskrivs som förebilder med en personlig stil. Flera av dem har filmats och fotats i marknadsföringssyfte och kommer regelbundet att synas i olika Strands-sammanhang. 

– Det är en ära att vara en Strands-ambassadör, att vara med och påverka och marknadsföra produkter som ligger mig varmt om hjärtat känns otroligt kul, säger Filip Berg från Rüttners Transport i Varberg.

Framgångsrika representater
Förutom att representera varumärket på de europeiska vägarna finns Strands Lighting Divisions ambassadörer tillgängliga på många av de stora lastbilsmässorna. En av ambassadörerna som nått stora framgångar vid dessa event är Tobias Oscarsson, T. Oscarssons Åkeri AB. På Truckstar Festival Assen 2018, som är Europas största lastbilsevent, vann han tredjepris i kategorin Showtrucks International.

Tobias Oscarsson, T. Oscarssons Åkeri AB

– Det handlar om profiler och aktörer som inte vill kompromissa med varken kvalitet, teknik eller design när det kommer till fordonsbelysning, därför är vi extra stolta över att berätta om samarbetet, säger Johan Carlos.

Klicka här för att se presentationsfilm.---------------------

Relaterade länkar

Ämnen


Strands fordonskomponenter AB har Europas snabbast växande varumärken inom fordonsbelysning. Högsta kvalitet till ett pris som gör produkterna tillgängliga för alla. Strands varumärken säljs över hela Europa och i stora delar av världen. Målet är att bli det ledande handelshuset inom branschen med marknadens bästa och mest omtyckta varumärken. Tack vare Strands unika historia av att förändra marknaden erbjuds produkter och kunskap som ingen av våra konkurrenter klarar av.

Presskontakt

Matilda Artursson

Matilda Artursson

Presskontakt Marknadskoordinator

Relaterat material

Relaterade nyheter