Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Slimmad konstruktion med kraftfull varningseffekt

Strands Lighting Division tar nu nästa steg i utvecklingen av varningsljusprodukter. Nu presenteras Monitum – en serie med LED varningsljusramper som med en mycket slimmad konstruktion blir ett av de smidigaste alternativen på marknaden.

Kombinationen funktion, design och teknik spelar en central roll när fordonsbelysningsexperten Strands Lighting Division (SLD) fortsätter att utveckla produkter för den europeiska marknaden. Förutom ett tydligt blixtrande ljus med hög varningseffekt erbjuder den nya Monitum-serien en modern och anmärkningsvärt slimmad design. 

Höjden på endast 33,5 mm gör att den till den överlägset tunnaste i produktsortimentet – en eftertraktad smidighet som passar väl in på dagens aerodynamiska fordon. Rampen kommer dessutom med ett tilltalande positionsljus. 

– Tempot på våra vägar blir allt högre och det är viktigare än någonsin att göra sig synlig. Monitum-serien är framtagen i tätt samarbete med professionella användare, arbetande människor som vet vad som krävs och önskas när det kommer till varningsljusprodukter, säger Johan Carlos VD på Strands Fordonskomponenter AB.

Monitum-serien innehåller fem storlekar, från 474 mm till 1850 mm. Ramperna passar för användning på många typer av fordon. Lastbilar, grävmaskiner, servicebilar och pickupbilar är några exempel. Hela serien är fullt E-godkänd enligt ECE R65 klass 2 och EMC ECE R10. De är enkla att installera och levereras som ett komplett kit med kontrollbox och monteringstillbehör.

Likt samtliga produkter i Strands Lighting Divisions sortiment kommer Monitum med en treårig funktionsgaranti som gäller för fabrikationsfel, materialfel eller konstruktionsfel. 

-----------

För mer information:

Matilda Artursson, Presskontakt, Strands, tfn: +46(0)320-450 440, matilda@strands.se

-----------

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


Strands fordonskomponenter AB har Europas snabbast växande varumärken inom fordonsbelysning. Högsta kvalitet till ett pris som gör produkterna tillgängliga för alla. Strands varumärken säljs över hela Europa och i stora delar av världen. Målet är att bli det ledande handelshuset inom branschen med marknadens bästa och mest omtyckta varumärken. Tack vare Strands unika historia av att förändra marknaden erbjuds produkter och kunskap som ingen av våra konkurrenter klarar av.

Presskontakt

Matilda Artursson

Matilda Artursson

Presskontakt Marknadskoordinator

Relaterat material

Relaterade nyheter