Gå direkt till innehåll
Siberia Skylord White (Art. Nr. 270949)
Siberia Skylord White (Art. Nr. 270949)

Pressmeddelande -

Siberia Skylord White – det första helvita extraljuset i Siberia-familjen

Strands Lighting Division presenterar extraljuset ditt fordon har väntat på. Siberia Skylord White är det första helvita extraljuset i Siberia-familjen med vita materialval och komponenter. Redo att sticka ut från mängden och fånga uppmärksamheten från alla som ser den.

Siberia Skylord White kommer med en ny era. Ett måste för alla som vill ta sin belysning till nästa nivå. Den vita designen är det perfekta valet för dagens fordon, eftersom de flesta kommersiella fordon är vita. Den vita designen förhöjer utseendet på ditt fordon och ger det en skräddarsydd, lyxig och iögonfallande look.

Siberia Skylord kan lysa upp även de mörkaste vägarna.

Xperience-läge

Siberia Skylord White är otroligt kraftfull och kan lysa upp även de mörkaste vägarna. Ljusbilden maximerar både längd och bredd. Välj mellan ett E-godkänt läge och ett Xperience-läge, med en fantastisk sikt på 788 meter.

Siberia Skylord har ett förstärkt skydd för att motstå vibrationer och stötar.

Vibrations- och stötsäker

Det som skiljer Siberia Skylord White från andra extraljus är dess hållbarhet. Skylord har ett förstärkt skydd för att motstå vibrationer och stötar. Den kommer även med CISPR25 klass 3 för att ge dig ett utmärkt EMC-skydd.

Siberia Skylord klarar av även de tuffaste förhållandena.


Speciellt skydd för tuffa förhållanden

Siberia Skylord White är byggd för att klara av även de tuffaste förhållandena, oavsett om du kör i ösregn eller i tuff terräng. Utrustad med en skyddande beläggning som effektivt motstår påverkan från faktorer som salt och smuts.

Siberia Skylord White (Art. Nr. 270949)

Ämnen

Kategorier


Strands Group AB har Europas snabbast växande varumärken inom fordonsbelysning. Högsta kvalitet till ett pris som gör produkterna tillgängliga för alla. Strands varumärken säljs över hela Europa och i stora delar av världen. Tack vare Strands unika historia av att förändra marknaden erbjuds produkter och kunskap som ingen av våra konkurrenter klarar av. www.strands.se | www.strandseurope.com

Kontakter

Moa Andrén

Moa Andrén

Presskontakt Presskontakt 0731537130

Relaterat innehåll