Gå direkt till innehåll
Siberia MO (art.nr. 809224-25)
Siberia MO (art.nr. 809224-25)

Pressmeddelande -

Siberia MO – ett bakljus, flera val

Strands Lighting Division presenterar Siberia MO. Ett helt nytt bakljus i Siberia-familjen med fyra E-godkända funktioner. Den perfekta belysningslösningen i en lampa med revolutionerande monteringsmöjligheter.

Siberia MO levererar alla funktioner du vill ha i ett bakljus och kommer i två modeller där varje funktion är lika viktig – bromsljus, backljus, rött positionsljus godkänt som bakljus, och blinker (art. nr. 809924) eller varningsljus (art. nr. 809225). Kombinera dem tillsammans med Siberia Tail light (art. nr. 809226) för att skapa den perfekta mixen. 

Revolutionerande monteringsmöjligheter 

De fyra funktionerna gör att du kan montera Siberia MO för olika ändamål och monteringsmöjligheterna är revolutionerande. Montera antingen genom en infälld montering med det medföljande, solida fästet och gummipackningen. Vilket ger ett sömlöst och stilrent montage. Eller montera med hjälp av vinkelfästet på baksidan av Siberia MO. Vinkelfästet kan justeras i 180 grader och gör det möjligt att montera Siberia MO i den vinkel som passar ditt fordon bäst. Spänningen på 10–32 V DC gör Siberia MO perfekt för montering på fordon som UTVs, skotrar, och bilar eller lastbilar, trailers och traktorer.

Det medföljande, solida fästet och gummipackningen för en infälld montering. 

Fullt E-godkänd

Siberia MO har typisk Siberia-design. Huset är tillverkat av aluminium, och linsen av okrossbar polykarbonat och är behandlad med UV-skydd för det mest utmanande klimatet. Vattentät enligt IP67 och tål krävande miljöer enligt IP-klass IP69K. Alla funktioner är fullt E-godkända och varningsljusfunktionen är fullt E-godkänd enligt ECE R65. Kommer med Strands Lighting Divisions unika treåriga funktionsgaranti. Ett självklart val för dig som vill ha den perfekta belysningslösningen i en lampa.

Siberia monterad genom en sömlös, infälld montering.

Siberia MO (Art. Nr. 809224-25) 

Ämnen

Kategorier


Strands Group AB har Europas snabbast växande varumärken inom fordonsbelysning. Högsta kvalitet till ett pris som gör produkterna tillgängliga för alla. Strands varumärken säljs över hela Europa och i stora delar av världen. Tack vare Strands unika historia av att förändra marknaden erbjuds produkter och kunskap som ingen av våra konkurrenter klarar av. www.strands.se | www.strandseurope.com

Kontakter

Moa Andrén

Moa Andrén

Presskontakt Presskontakt 0731537130

Relaterat innehåll