Gå direkt till innehåll
Fullt E-märkt ploglampa med: halvljus, helljus, positionsljus och blinkers
Fullt E-märkt ploglampa med: halvljus, helljus, positionsljus och blinkers

Pressmeddelande -

Ploglampa för vinterns utmaningar – motverkar snö- och isbildning

Oslagbar i kyligt oväder. Nu lanserar Strands Lighting Division (SLD) en prisvärd LED-ploglampa med alla önskvärda ljusfunktioner. Dessutom har den en praktisk värmelins.

Ploglampan är särskilt användbar på arbetsmaskiner av alla slag, lastbilar eller traktorer. Lämplig vid exempelvis snöröjning, när övrig belysning är dold av snöplogen. Kommer med funktionerna: halvljus, helljus, positionsljus och blinkers. Lampan är fullt E-godkänd med referenstal 12,5. Blinkersmodulen kan monteras på både höger- och vänstersida, men också ovanpå lampan.

- De flesta liknande LED-lampor har ett betydligt högre pris. Det här är en universal produkt som har alla de klassiska funktionerna, men den är också utrustad med en praktisk värmelins, säger Johan Carlos VD på Strands Fordonskomponenter AB. 

Värmelinsen motverkar och förebygger effektivt is- och snöbildning på lampan. Vid användning i en temperatur på -25° med 5 mm is på linsen – höjs temperaturen till -18° efter en minut, -1° efter fem minuter, 15° efter tio minuter och den når den högsta temperaturen på 68°C efter en timma.

- Att köpa vår ploglampa från SLD är en säker investering som givetvis kommer med vår unika treåriga funktionsgaranti, vilket gör att du tryggt kan fokusera på att utföra ditt jobb, avslutar Johan Carlos VD på Strands Fordonskomponenter AB.

------

Läs mer om ploglampan här

Se presentationsfilm här

-------

För mer information:

Matilda Artursson, Presskontakt, Strands, tfn: +46(0)320-450 440, matilda@strands.se

-------

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


Strands fordonskomponenter AB har Europas snabbast växande varumärken inom fordonsbelysning. Högsta kvalitet till ett pris som gör produkterna tillgängliga för alla. Strands varumärken säljs över hela Europa och i stora delar av världen. Målet är att bli det ledande handelshuset inom branschen med marknadens bästa och mest omtyckta varumärken. Tack vare Strands unika historia av att förändra marknaden erbjuds produkter och kunskap som ingen av våra konkurrenter klarar av. www.strands.se

Presskontakt

Matilda Artursson

Matilda Artursson

Presskontakt Marknadskoordinator

Relaterat material

Relaterade nyheter