Gå direkt till innehåll
Ny styrelseledamot i Strands moderbolag

Pressmeddelande -

Ny styrelseledamot i Strands moderbolag

Strands moderbolag, TMGI AB har rekryterat Marcus Larsson till styrelsen. Marcus har lång erfarenhet inom Automotive, med flera ledande positioner inom Mekonomen Group och tidigare Volkswagen Group.

– Vi är mycket glada att Marcus nu är en del i vår styrelse. Vi tror att rekryteringen kommer bidra till att stärka den strategiska kapaciteten i styrelsen för fortsatt kraftig tillväxt, säger Jon Strand, TMGI AB:s styrelseordförande.

TMGI, Tailor Made Global Investments, är en privatägd investerare med fokus på långsiktigt värdeskapande. Verksamheten vidareutvecklar och förvaltar företag i strategiska nischmarknader inom fordonsrelaterade produkter – Strands Fordonskomponenter AB är det största bolaget inom koncernen.

– Det ska bli mycket roligt att arbeta tillsammans med Jon och koncernens fortsatta utveckling, säger Marcus Larsson.

TMGI AB hade under 2018 en stark tillväxt, vilket ser ut att fortsätta under 2019. Koncernen med intressebolag omsätter cirka 170 miljoner med målet att inom tre år nå 500 miljoner.

----

För ytterligare information:
Lovisa Strand, lovisa@strands.se, +46 709 98 20 45
Besök även:www.strands.se

-----

Ämnen


Strands fordonskomponenter AB har Europas snabbast växande varumärken inom fordonsbelysning. Högsta kvalitet till ett pris som gör produkterna tillgängliga för alla. Strands varumärken säljs över hela Europa och i stora delar av världen. Målet är att bli det ledande handelshuset inom branschen med marknadens bästa och mest omtyckta varumärken. Tack vare Strands unika historia av att förändra marknaden erbjuds produkter och kunskap som ingen av våra konkurrenter klarar av. www.strands.se

Presskontakt

Matilda Artursson

Matilda Artursson

Presskontakt Marknadskoordinator +46(0)320-450 440
Lovisa Strand

Lovisa Strand

Presskontakt Marknadsföring +46 (0)709 98 20 45