Gå direkt till innehåll
Anestis Papadopoulos är ny Strands-ambassadör
Anestis Papadopoulos är ny Strands-ambassadör

Pressmeddelande -

Ny Strands-ambassadör – Glenn Kronberg Transport AB

Belysningsexperten Strands fortsätter framgångsrikt utöka teamet med ambassadörer – det senaste tillskottet är Glenn Kronberg Transport AB i Hyltebruk.

Samtliga av Glenn Kronberg Transport AB:s fordon är utrustade med fordonsbelysning från Strands Lighting Division – men det är en Scania Next Generation med chauffören Anestis Papadopoulos som blir frontfigurer för samarbetet.

– Mycket trevligt att bli en Strands-ambassadör. Älskar nya produkter och ny teknik, berättar Papadopoulos.

Den nya ambassadören är särskilt förtjust i LED-extraljuset Fritsla, vilket han även använder på privata bilar. Extraljuset motsvarar högt ställda krav på design, prestanda och teknik.

– Svårt att välja en favoritprodukt, de fyller olika funktioner. Är mycket nöjd med LED-rampen ALTA, men även NUUK som vi använder på våra budbilar. Kvalitetsprodukter till bra priser, säger Anestis Papadopoulos.

Ambassadörerna är omsorgsfullt utvalda och beskrivs som förebilder med en personlig stil. Glenn Kronbergs Transport AB har filmats och fotats i marknadsföringssyfte och kommer regelbundet att synas i olika Strands-sammanhang.

– Proffsen är viktiga för vår produktutveckling, därför är vi otroligt glada att många vill representera vårt varumärke. Det handlar om profiler och aktörer som inte vill kompromissa med varken kvalitet, teknik eller design, avslutar Johan Carlos, VD på Strands Fordonskomponenter AB.

Se ambassadörsfilmen här

-----

För mer information, kontakta: 
Lovisa Strand, lovisa@strands.se, 0320-450 462

----- 

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


Strands fordonskomponenter AB har Europas snabbast växande varumärken inom fordonsbelysning. Högsta kvalitet till ett pris som gör produkterna tillgängliga för alla. Strands varumärken säljs över hela Europa och i stora delar av världen. Målet är att bli det ledande handelshuset inom branschen med marknadens bästa och mest omtyckta varumärken. Tack vare Strands unika historia av att förändra marknaden erbjuds produkter och kunskap som ingen av våra konkurrenter klarar av. www.strands.se

Presskontakt

Matilda Artursson

Matilda Artursson

Presskontakt Marknadskoordinator +46(0)320-450 440
Lovisa Strand

Lovisa Strand

Presskontakt Marknadsföring +46 (0)709 98 20 45

Relaterat material

Relaterade nyheter