Gå direkt till innehåll
Strands nya produktkatalog är fullmatad med spännande nyheter
Strands nya produktkatalog är fullmatad med spännande nyheter

Pressmeddelande -

Ny huvudkatalog från Strands Lighting Division

En mörktonad belysningsserie som andas nytänkande exklusivitet. Dark Knight är bara en av alla innovativa nyheter som du inte vill missa i årets fullmatade produktkatalog från Strands Lighting Division.

– Vi är än en gång stolta över att visa upp marknadens mest eftertraktade belysningssortiment, säger Johan Carlos VD på Strands Lighting Division.

Den nya produktkatalogen på hela 196 sidor innehåller nyheter inom samtliga belysningskategorier. Den omtyckta Siberia-serien utökas med multifunktionella Night Guard. Ett unikt och effektivt varningsljus i det smidiga LED-ramp-formatet – som även ger dig en extraljusfunktion med ett kraftfullt helljus.

Night Guard – Multifunktionell nyhet från Strands Lighting Division

DARK KNIGHT

Vid sidan om Siberia-serien presenteras en helt ny belysningsfamilj med en tydlig profilering. Dark Knight-serien sätter minimalismen i fokus med sofistikerat mörka toner. Tonade linser, mörka materialval och exklusiva komponenter.

Dark Knight-serien från Strands Lighting Division inkluderar bland annat IZE LED bakljus

–Vår drivkraft är att kunna erbjuda belysning som inte finns någon annanstans och som överträffar alla önskemål om stil och funktion. Det är därför en dröm att introducera genomtänkta belysningsserier med lampor som samspelar perfekt tillsammans och som återspeglar vår passion, avslutar Johan Carlos.

----

Bläddra i katalogen här

Återförsäljare?
Förbeställ katalogen här

----

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


Strands Group AB har Europas snabbast växande varumärken inom fordonsbelysning. Högsta kvalitet till ett pris som gör produkterna tillgängliga för alla. Strands varumärken säljs över hela Europa och i stora delar av världen. Tack vare Strands unika historia av att förändra marknaden erbjuds produkter och kunskap som ingen av våra konkurrenter klarar av. www.strands.se | www.strandseurope.com

Presskontakt

Matilda Artursson

Matilda Artursson

Presskontakt Marknadskoordinator

Relaterat material