Gå direkt till innehåll
Säkerhet i fokus för SLD – arbetslampa med inbyggt överhettningsskydd.
Säkerhet i fokus för SLD – arbetslampa med inbyggt överhettningsskydd.

Pressmeddelande -

Nu är den här! Extremt kraftfull arbetslampa med smart överhettningsskydd

Extremt kraftfull – tack vare inbyggt överhettningsskydd. Strands Lighting Divisions (SLD) nya arbetslampa spelar i en klass för sig, högpresterande med en tilltalande infinity-design.

Strands Lighting Division är på stadig frammarsch som ett av de mest etablerade varumärkena inom fordonsbelysning. I en rad av produktlanseringar kommer nu en kraftfull arbetslampa som beskrivs som en av årets mest spännande nyheter. 

Kraftfull belysning producerar oftast mer värme, en oönskad effekt som betyder att lampan kan gå sönder. Nu presenterar SLD lösningen, en extremt kraftfull arbetslampa med inbyggt överhettningsskydd. Den presterar hela 7000 faktiska lumen och 15 000 teoretiska lumen. Trots det blir lampan aldrig överhettad.

– Överhettningsfunktionen startar så snart lampan börjar bli för varm. Funktionen sänker lampans effekt tills lampan kallnat. Säkerhet är viktigt och ligger i fokus när SLD tar fram nya produkter säger Johan Carlos VD på Strands Fordonskomponenter AB.

Den kantlösa infinity-designen ger den ett attraktivt utseende och en utvidgad ljusspridning på 180 grader. Dessutom bidrar utförandet till att smuts inte får fäste.

Mångsidig lampa till alla typer av professionella applikationer, som entreprenad, grävmaskiner skogsskördare, lastbilar, traktorer, etc. Oslagbar effekt när flera monteras tillsammans.

- Patenterad och modern design
- Infinity lins (kantlös)
- Överhettningsskydd
- 180 graders ljusspridning
- EMC-godkänd enligt ECE R10
- Robust och tålig konstruktion
- DT-kontakt för enkel installation
- 15000 teoretiska lumen, 7000 faktiska lumen

-------

Läs mer om arbetsljuset här
Se produktfilm här

-------

För mer information:

Matilda Artursson, Presskontakt, Strands, tfn: +46(0)320-450 440, matilda@strands.se

-------

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


Strands fordonskomponenter AB har Europas snabbast växande varumärken inom fordonsbelysning. Högsta kvalitet till ett pris som gör produkterna tillgängliga för alla. Strands varumärken säljs över hela Europa och i stora delar av världen. Målet är att bli det ledande handelshuset inom branschen med marknadens bästa och mest omtyckta varumärken. Tack vare Strands unika historia av att förändra marknaden erbjuds produkter och kunskap som ingen av våra konkurrenter klarar av. www.strands.se

Presskontakt

Matilda Artursson

Matilda Artursson

Presskontakt Marknadskoordinator

Relaterat material

Relaterade nyheter