Gå direkt till innehåll
Baklamporna från Strands kommer med tre års funktionsgaranti
Baklamporna från Strands kommer med tre års funktionsgaranti

Pressmeddelande -

Neonljus och dynamisk blinkers – baklampan med eftertraktade funktioner är här

Allt du önskar av en baklampa. Nu lanserar belysningsexperten Strands modeller för bil- och släp med efterfrågade funktioner som dynamisk blinkers och neonljus.

Baklamporna kommer med en unik trygghet – tre års funktionsgaranti. Garantin gäller hela Strands Lighting Divisions sortiment och är extra värdefull när den gäller baklampor och annan belysning som konsekvent utsätts för stora påfrestningar varje dag, året runt.

Samtliga baklampor i serien är E-godkända och kommer med dynamisk blinkers – en alltmer efterfrågad funktion på marknaden. Den dynamiska funktionen innebär att dioderna tänds en efter en och bildar ett flytande ljusflöde. Effekten är framträdande och bidrar till ett tilltalande och modernt intryck av ditt fordon.

Baklamporna har också ett indirekt, mjukt ljus med neonliknande effekt.

- Ett ljus med ”glow” som harmonierar väl med dagens fordons moderna design. Passar perfekt för dig som söker innovativa, högkvalitativa produkter, säger Johan Carlos, VD på Strands Fordonskomponenter AB.

Lamporna kommer med fem funktioner – en är för bilen, är universal och kan monteras både på höger samt väster sida. Två varianter är för släp, en för höger- och en för vänstermontering.

- E-GODKÄNDA
- DYNAMISK BLINKERS
- NEON-LOOK
- MODERN DESIGN
- 3 ÅRS FUNKTIONSGARANTI

Läs mer
Se film

-----

För mer information:
Matilda Artursson, Presskontakt, Strands, tfn: +46(0)320-450 440, matilda@strands.se

----

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


Strands fordonskomponenter AB har Europas snabbast växande varumärken inom fordonsbelysning. Högsta kvalitet till ett pris som gör produkterna tillgängliga för alla. Strands varumärken säljs över hela Europa och i stora delar av världen. Målet är att bli det ledande handelshuset inom branschen med marknadens bästa och mest omtyckta varumärken. Tack vare Strands unika historia av att förändra marknaden erbjuds produkter och kunskap som ingen av våra konkurrenter klarar av. www.strands.se

Presskontakt

Matilda Artursson

Matilda Artursson

Presskontakt Marknadskoordinator

Relaterat material