Gå direkt till innehåll
I helgen presenterar Strands Lighting Division en ny slimmad serie med blixtljusramper – Monitum.
I helgen presenterar Strands Lighting Division en ny slimmad serie med blixtljusramper – Monitum.

Pressmeddelande -

Lysande erbjudanden och spännande produktnyheter – Skåne Truckshow 2018

I helgen är det dags för folkfesten Skåne Truckshow. Belysningsexperten Strands Lighting Division (SLD) finns på plats med lysande mässerbjudanden och intressanta produktnyheter. Strands-ambassadören Filip Berg kommer även att presentera en av årets mest spännande nyheter – blixtljusrampen Monitum.

Skåne Truckshow 2018 anordnas den 7-8 september med lastbilar i toppskick, intressanta produkter och underhållning för hela familjen. En kombinerad mässa, marknad och lastbilsutställning med totalt 741 anmälda fordon.

Strands Lighting Division ställer ut tillsammans med Såifa LP Service i monter 16. Såifa LP Service står för försäljningen och kommer att ha ett antal attraktiva mässerbjudanden på varumärkets produkter. 

Med passion för service, innovation och design är Strands Lighting Division ett av Europas snabbast växande varumärken inom fordonsbelysning. Varumärket har en ambition att vara i ständig framåtrörelse och i år har hela 35 produktnyheter lanserats.

En slimmad nyhet
På Skåne Truckshow presenteras bland annat blixtljusrampen Monitum (art. nr 850140-850144), ett av de senaste tillskotten i sortimentet. Höjden på endast 33,5 mm gör att den till den överlägset tunnaste i produktsortimentet – en eftertraktad smidighet som passar väl in på dagens aerodynamiska fordon. Rampen kommer dessutom med ett tilltalande positionsljus. 

Strands-ambassadören Filip Berg från Rüttners Transport i Varberg kommer att finnas på plats med rampen monterad.

– Jag finns tillgänglig för alla som vill veta mer om Monitum. Den är otroligt slimmad och lyser riktigt snyggt, även i dagsljus, säger han.

Läs mer om Monitum och fler produktnyheter här

-------

För mer information:

Matilda Artursson, Presskontakt, Strands, tfn: +46(0)320-450 440, matilda@strands.se

-------

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Strands fordonskomponenter AB har Europas snabbast växande varumärken inom fordonsbelysning. Högsta kvalitet till ett pris som gör produkterna tillgängliga för alla. Strands varumärken säljs över hela Europa och i stora delar av världen. Målet är att bli det ledande handelshuset inom branschen med marknadens bästa och mest omtyckta varumärken. Tack vare Strands unika historia av att förändra marknaden erbjuds produkter och kunskap som ingen av våra konkurrenter klarar av.

Presskontakt

Matilda Artursson

Matilda Artursson

Presskontakt Marknadskoordinator 0320-450440
Moa Andrén

Moa Andrén

Presskontakt Presskontakt 0731537130

Relaterat innehåll