Gå direkt till innehåll
IZE LED dynamiska baklampor – en av årets mest spännande produktnyheter.
IZE LED dynamiska baklampor – en av årets mest spännande produktnyheter.

Pressmeddelande -

Lastbilsträffen i Ramsele – Vem blir årets pristagare i Norrskenet?

Det är dags för Lastbilsträffen i Ramsele, säsongens sista stora lastbilsevent. Strands Lighting Division utser årets vinnare i Norrskenet – en belysningstävling med estetik och funktionalitet i fokus.

Lastbilsräffen i Ramsele har under sina elva år vuxit stadigt. Mäktiga lastbilar och underhållning för hela familjen lockar varje år tusentals besökare. Arrangemanget är nu ett av de största i regionen. I år kommer drygt 300 ekipage att ställa ut sina bilar. Samtliga av bilarna deltar i Norrskenet, en Strands Lighting Division-tävling där ett presentkort på 5000 kronor står på spel.

– Det handlar om vem som har bäst fordonsbelysning, vinnaren har den snyggaste och mest funktionella helhetslösningen, säger Mats Ågren, Key Account Manager på Strands Fordonskomponenter AB.

Spännande produknyheter
Vinnaren kan med fördel nyttja vinsten till att införskaffa någon av Strands Lighting Divisions produktnyheter. Strands ställer ut tillsammans med Berners Tunga Fordon i monter 30.

En av årets produktnyheter för vårt kyliga klimat – ploglampa med inbyggd värmelins.

– Vi kommer att ha många fina erbjudanden som du inte vill missa. En av produkterna som presenteras är vår ploglampa, fullt E-märkt med en värmelins som motverkar och förebygger snö och is på lampan, säger Mats Ågren.

En annan produktnyhet som presenteras på lastbilsträffen är en ny serie IZE LED-baklampor. Fem olika varianter finns att välja mellan, bland annat en 3-kammare med dynamisk blinkers och dynamisk uppstartsfunktion. 

– En produkt som mottagits med stort intresse på marknaden. Serien täcker upp alla andra behov av baklampor. De enda du behöver, säger Johan Carlos VD på Strands Fordonskomponenter AB.

Strands Lighting Division är på stadig frammarsch, med en försäljning på över 600 000 LED-arbetsljus och 60 000 LED-ramper per år. Produkterna säljs i över 30 länder och varumärket är idag att betrakta som Europas snabbast växande inom fordonsbelysning. Strands arbetar med de största aktörerna på eftermarknad för både bil och lastbil. Ett växande område är arbetet med OEM-kunder (Original Equipment Manufacturer) där lamporna monteras efter Strands Lighting Divisions PIM-koncept.

Läs mer om Strands Lighting Division här

------

För mer information, kontakta:

Lovisa Strand, lovisa@strands.se, 0320-450 462

------

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


Strands fordonskomponenter AB har Europas snabbast växande varumärken inom fordonsbelysning. Högsta kvalitet till ett pris som gör produkterna tillgängliga för alla. Strands varumärken säljs över hela Europa och i stora delar av världen. Målet är att bli det ledande handelshuset inom branschen med marknadens bästa och mest omtyckta varumärken. Tack vare Strands unika historia av att förändra marknaden erbjuds produkter och kunskap som ingen av våra konkurrenter klarar av. www.strands.se

Presskontakt

Matilda Artursson

Matilda Artursson

Presskontakt Marknadskoordinator

Relaterade nyheter