Gå direkt till innehåll
HI-LO plogljus (art. nr. 270716-17)
HI-LO plogljus (art. nr. 270716-17)

Pressmeddelande -

HI-LO plogljus – innovation för extremväder

Strands Lighting Division presenterar HI-LO, ett E-godkänt plogljus med inbyggd värmelins – designad för maximal synlighet och utvecklad för de mest krävande miljöerna.

Modern design i kombination med högteknologiska funktioner gör HI-LO till det perfekta valet för maximal synlighet oavsett väder och väglag. Värmefunktionen är automatisk, startar vid 5°C och håller snö och is borta från linsen – helt utan hantering av föraren.

HI-LO kommer i vänster och höger modell. Levereras med flera smarta funktioner, inklusive ett fantastiskt helljus, och halvljus, blinker och ett tilltalande duo positionsljus i orange och vitt som ger ytterligare en dimension till helhetsintrycket. Blinkersfunktionen syns även på lampans baksida, vilket gör det lättare för föraren att se när funktionen används. Perfekt för tyngre fordon som plogbilar, traktorer, lastare och andra maskiner. Särskilt användbart på plogbilar där plogbladet vanligtvis täcker den vanliga huvudstrålkastaren.

HI-LO´s blinkerfunktion bakom lampan.

Det medföljande fästet kan monteras på baksidan eller i botten på HI-LO, vilket skapar fler monteringsmöjligheter och underlättar installationen. DT kontakten är också inbyggd i huset, vilket gör det enklare att utföra installationen. Linsen är UV-skyddande och gjord av härdat glas. Lampan är fullt E-godkänd och helljuset har referensnummer 17,5 och står bakom Strands Lighting Divisions marknadsledande treåriga funktionsgaranti.

 • AUTOMATISK VÄRMELINS
 • FLERA SMARTA FUNKTIONER
 • BLINKER FRAM OCH BAK
 • VÄNSTER OCH HÖGER MODELL

HI-LO monterad.


HI-LO plogljus höger (art. nr. 270716) 

  HI-LO plogljus vänster (art. nr. 270717)

  Ämnen

  Kategorier


  Strands Group AB har Europas snabbast växande varumärken inom fordonsbelysning. Högsta kvalitet till ett pris som gör produkterna tillgängliga för alla. Strands varumärken säljs över hela Europa och i stora delar av världen. Tack vare Strands unika historia av att förändra marknaden erbjuds produkter och kunskap som ingen av våra konkurrenter klarar av. www.strands.se | www.strandseurope.com

  Kontakter

  Moa Andrén

  Moa Andrén

  Presskontakt Presskontakt 0731537130