Gå direkt till innehåll
Nyhet från Strands – baklampor med dynamiska funktioner
Nyhet från Strands – baklampor med dynamiska funktioner

Pressmeddelande -

Framtidens baklampor med dynamiska funktioner

Strands Lighting Division har utvecklat en ny serie karakteristiska och innovativa baklampor. Lamporna är utrustade med revolutionerande funktioner – dynamisk blinkers och dynamisk uppstartfunktion.

Strands Lighting Division lanserar nu en ny serie med baklampor med moderna funktioner in i det storsäljande IZE LED-sortimentet. Fem olika varianter med flera olika funktioner att välja mellan, bland annat en 3-kammare med dynamisk blinkers och dynamisk uppstartsfunktion. Den dynamiska funktionen innebär att dioderna tänds en efter en och bildar ett flytande ljusflöde. Effekten är iögonfallande och bidrar till ett tilltalande intryck av ditt fordon.

– Vi är mycket stolta över att komplettera IZE LED-serien med dessa innovativa baklampor. Serien täcker upp alla andra behov av baklampor. De enda du behöver, säger Johan Carlos, VD på Strands Fordonskomponenter AB.

Lamporna är slimmande, designade för inbyggnad och kommer med en klassisk kromring.

  • Fem olika modeller
  • Fullt E-godkända
  • Kromring
  • Baklampa med dynamisk startfunktion
  • Dynamisk blinkers
  • Tre års funktionsgaranti

------

Klicka här för att titta på lanseringsfilmen

För mer information: 
Matilda Artursson, Presskontakt, Strands, tfn: +46(0)320-450 440, matilda@strands.se

------

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


Strands Fordonskomponenter AB har Europas snabbast växande varumärken inom fordonsbelysning. Högsta kvalitet till ett pris som gör produkterna tillgängliga för alla. Strands varumärken säljs över hela Europa och i stora delar av världen. Målet är att bli det ledande handelshuset inom branschen med marknadens bästa och mest omtyckta varumärken. Tack vare Strands unika historia av att förändra marknaden erbjuds produkter och kunskap som ingen av våra konkurrenter klarar av.

Presskontakt

Matilda Artursson

Matilda Artursson

Presskontakt Marknadskoordinator

Relaterat material

Relaterade nyheter