Gå direkt till innehåll
Skåne Truckshow 2018 resulterade i framgångar för Filip Berg och Tobias Oscarsson
Skåne Truckshow 2018 resulterade i framgångar för Filip Berg och Tobias Oscarsson

Pressmeddelande -

Fortsatt succé för Strands-ambassadörerna

Belysningsexperten Strands fortsätter att prestera framgångsrikt vid säsongens olika lastbilsevent. På Skåne Truckshow i helgen vann Strands-ambassadörerna Filip Berg och Tobias Oscarsson pris i dragbil- och fjärrklassen.

Tidigare i år presenterade Strands Lighting Division ett nytt samarbete med lastbilsprofiler – proffs med hårda krav på fordonsbelysning. Syftet var att ta kommunikationen till en ny nivå och ge varumärket ett tydligt ansikte utåt.

– De har stort inflytande för vår produktutveckling – ingen annan känner bättre till vilka behov och utmaningar som vår fordonsbelysning behöver ta hänsyn till, förklarade Johan Carlos VD på Strands Fordonskomponenter AB.

Ett lyckat koncept
Strategin har varit lyckosam. Förutom att representera varumärket på de europeiska vägarna finns ambassadörerna tillgängliga på många av de stora lastbilsmässorna – ett framgångsrikt deltagande där de tagit hem priser i ett antal olika klasser. Helgens event, Skåne Truckshow, resulterade i ytterligare vinster.

– Jag tog tredjepriset i fjärrklassen och är mycket nöjd, det är en ära att finnas på plats som en Strands-ambassadör, säger Filip Berg från Rüttners Transport AB.

Intresset för Strands Lighting Divisions produkter växer hos allmänheten, mycket tack vare ambitionen och passionen för att alltid ligga i framkant när det gäller kvalitet, design och teknik. Hittils i år har hela 35 produktnyheter lanserats. Filip Berg fanns bland annat på plats för att presentera en av årets mest intressanta nyheter – Monitum, en serie blixtljusramper i mycket slimmat utförande. 

– Den lyser fantastiskt, är mycket slimmad och har ett snyggt positionsljus, har Filip Berg tidigare berättat.

Fortsatt utveckling
En annan framgångsrik ambassadör som fanns på plats på Skåne Truckshow var Tobias Oscarsson, T. Oscarssons Åkeri AB. Även han vann pris och tog hem andraplatsen i dragbilsklassen. På Truckstar Festival Assen 2018, Europas största lastbilsevent som anordnades tidigare i år, vann han tredjepris i kategorin Showtrucks International. På Elmia Lastbil kammade han hem tredje priset i kategorin Bästa Dragbil 2016-2018.

– Vi är mycket stolta över deras insatser och hur de representerar våra produkter. Håll utkik, vi kommer att fortsätta utveckla vårt samarbete med ambassadörerna, avslutar Johan Carlos VD på Strands Fordonskompontenter AB.

------

För mer information, kontakta:

Lovisa Strand, lovisa@strands.se, 0320-450 462

------

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


Strands fordonskomponenter AB har Europas snabbast växande varumärken inom fordonsbelysning. Högsta kvalitet till ett pris som gör produkterna tillgängliga för alla. Strands varumärken säljs över hela Europa och i stora delar av världen. Målet är att bli det ledande handelshuset inom branschen med marknadens bästa och mest omtyckta varumärken. Tack vare Strands unika historia av att förändra marknaden erbjuds produkter och kunskap som ingen av våra konkurrenter klarar av. www.strands.se

Presskontakt

Matilda Artursson

Matilda Artursson

Presskontakt Marknadskoordinator

Relaterat material

Relaterade nyheter