Gå direkt till innehåll
Den nya produktkatalogen innehåller hela 25 produktnyheter
Den nya produktkatalogen innehåller hela 25 produktnyheter

Pressmeddelande -

Färsk produktkatalog laddad med nyheter – Strands Lighting Division V.2 2018

Strands Lighting Division (SLD) fortsätter att ligga i spetsen för teknisk utveckling inom fordonsbelysning. Nu släpps en 140-sidig produktkatalog fullmatad med nyheter, inspiration och samtliga produkter i sortimentet.

Den nya produktkatalogen är årets andra och går i linje med föregångarens stora uppdatering i form av layout, formspråk och bildspråk. Upplägget ger en tydlig överblick som gör det enklare att hitta rätt i djungeln av fordonsbelysning. Det går exempelvis att jämföra liknande produkters olika egenskaper.

Katalogen lyfter varumärkets ambassadörer, innehåller nya inspirerande produktbilder och presenterar hela 25 produktnyheter. Bland annat en ny serie IZE LED-baklampor med dynamiska funktioner och två nya E-godkända extraljus med LED positionsljus.

Produkterna finns till försäljning hos någon av återförsäljarna som finns representerade över hela Europa. All försäljning sker via distributörer, återförsäljare och OEM. Varumärket är ett av Europas snabbast växande inom fordonbelysning. Produktutbudet består bland annat av extraljus, LED-bars, arbetslampor, varningsbelysning och sidomarkeringar/positionsljus.

Exempel på produktnyheter:

  • Två E-godkända extraljus. Delta LED och Omega halogen/LED. Båda med LED positionsljus. 
  • Nuuk XL, ett nytt tillskott i Nuuk-famljen med en koncentrerad ljusbild och 1 lux på hela 577 meter. 
  • Flera fästen och kablage ingår nu i tillbehörssortimentet, allt för att underlätta vid montering av belysning. 
  • Ett miniarbetsljus, det överlägset minsta i sortimentet. Liten och smidig utan att kompromissa med ljusflödet. 
  • Ett kraftfullt, intelligent arbetsljus med innovativ design, överhettningskontroll, 15000 lumen och en spridningsvinkel på 180 grader. 
  • Monitum – En serie med extremt tunna, kraftfulla och E-märkta blixtljusramper med positionsljus tillgängliga i fem olika längder från 474mm till 1850mm. 
  • En ny serie med revolutionerande baklampor, IZE LED. Finns i fem olika varianter, bland annat en trekammare med funktioner såsom dynamisk uppstartfunktion och dynamisk blinkers.

-----------

Katalogen kan beställas eller läsas digitalt på företagets hemsida.

-----------

För mer information:

Matilda Artursson, Presskontakt, Strands, tfn: +46(0)320-450 440, matilda@strands.se

-----------

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Strands fordonskomponenter AB har Europas snabbast växande varumärken inom fordonsbelysning. Högsta kvalitet till ett pris som gör produkterna tillgängliga för alla. Strands varumärken säljs över hela Europa och i stora delar av världen. Målet är att bli det ledande handelshuset inom branschen med marknadens bästa och mest omtyckta varumärken. Tack vare Strands unika historia av att förändra marknaden erbjuds produkter och kunskap som ingen av våra konkurrenter klarar av.

Presskontakt

Matilda Artursson

Matilda Artursson

Presskontakt Marknadskoordinator 0320-450440
Moa Andrén

Moa Andrén

Presskontakt Presskontakt 0731537130

Relaterat innehåll