Gå direkt till innehåll
Samarbetet mellan Strands och Europart lyfts i det internationella businessmagasinet CEO magazine
Samarbetet mellan Strands och Europart lyfts i det internationella businessmagasinet CEO magazine

Pressmeddelande -

Ett vinnande koncept

Strands och Europart – den perfekta matchningen. Strands Lighting Divisions produkter finns tillgängliga på alla Europarts försäljningsställen. 300 butiker i 28 länder. Ett stort samarbete där Strands levererar ett säljdrivande och kundanpassat koncept med det senaste inom fordonsbelysning.

Europart är en av de ledande distributörerna av reserv- och tillbehörsdelar för alla kategorier av lastbilar, transportbilar, bussar, släpvagnar och specialfordon i Europa. 

- En etablerad verksamhet som vi är stolta att associeras med, samarbetet har förstärkt vår och deras position på marknaden ytterligare, säger Johan Carlos, VD på Strands.

När samarbetet inleddes med Strands för cirka tre år sedan hade Europart ett behov av att utöka sortimentet med ett starkt varumärke inom fordonsbelysning. Rätt produkter till ett marknadsanpassat pris. Strands motsvarade förväntningarna med ett innovativt och högkvalitativt belysningssortiment godkänt för den europeiska marknaden. Men framgångarna beror inte enbart på de enskilda produkterna, menar Strands VD, Johan Carlos.

- Vi drivs av passionen att vara i ständig rörelse. Den gör att vi kan skapa unika koncept, anpassade efter våra kunders behov. Det handlar om allt från butikslösningar till marknadsföringsmaterial och förpackningar. Vi tar ansvar för hela processen, vilket skapar växtkraft.

Läs mer om samarbetet (se bifogat dokument) och Europarts verksamhet i CEO magazine – ett internationellt businessmagasin med information och inspiration för världens mest framgångsrika entreprenörer.

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


Strands Lighting Divison (SLD) är Europas snabbast växande varumärke inom fordonsbelysning. Design, kvalitet och innovativ teknik är produkternas kännetecken. Passionen att vara i ständig rörelse har funnits med varumärket sedan begynnelsen. Lusten att förändra och driva marknaden framåt återspeglar sig i alla arbetsprocesser och resulterar i ett unikt säljdrivande koncept som ingen av konkurrenterna erbjuder. SLD uppfyller passionerat kundernas förväntningar när det gäller produktutveckling, support, leverans, utbildning och marknadsföring. Varumärket finns representerat i varje del av marknaden, med kunder inom segmenten; OEM, grossister, återförsäljare, distributörer samt aktörer online. 

Presskontakt

Matilda Artursson

Matilda Artursson

Presskontakt Marknadskoordinator

Relaterat material