Gå direkt till innehåll
Dark Knight Hardcore art. nr. 809248
Dark Knight Hardcore art. nr. 809248

Pressmeddelande -

Dark Knight Hardcore – Det enda arbetsljuset du behöver

Strands Lighting Division presenterar Dark Knight Hardcore. Det enda arbetsljuset du behöver. Byggd för de mest utmanande arbetsmiljöerna. Redo att hantera allt i dess väg.

Hardcore är ett måste för alla som behöver pålitlig och kraftfull belysning. Den är byggd för tung användning och tuff hantering med ett förstärkt skydd mot vibrationer och stötar. Speciellt framtagen med en ytbehandling som ger ökat skydd mot salt, smuts och andra tuffa förhållanden. Den har också CISPR25 klass 3 vilket ger dig ett utmärkt EMC skydd.

Med Strands Lighting Divisions "Zero Waste light" teknik får du ett arbetsljus helt utan skuggor.

Enastående prestanda

Hardcore levererar en oemotståndlig ljusstyrka på 3645 faktiska lumen och med Strands Lighting Divisions ”Zero Waste light” teknik får du ett mjukt arbetsljus helt utan skuggor. Hardcore har också en optimerad ljusbild där du får den perfekta balansen mellan varmt och kallt ljus.

Hardcore kan monteras överallt, på alla typer av fordon.

En arbetslampa för alla behov

Hardcore kan monteras överallt, på alla typer av fordon. Allt från tunga entreprenadmaskiner, lastbilar och skogsmaskiner till grävmaskiner och transportbilar. Oavsett vilket fordon du kör, gör Hardcore skillnaden för att få jobbet gjort effektivt och säkert.

Dark Knight Hardcore Arbetsljus (Art. Nr. 809248)

Ämnen

Kategorier


Strands Group AB har Europas snabbast växande varumärken inom fordonsbelysning. Högsta kvalitet till ett pris som gör produkterna tillgängliga för alla. Strands varumärken säljs över hela Europa och i stora delar av världen. Tack vare Strands unika historia av att förändra marknaden erbjuds produkter och kunskap som ingen av våra konkurrenter klarar av. www.strands.se | www.strandseurope.com

Kontakter

Moa Andrén

Moa Andrén

Presskontakt Presskontakt 0731537130