Gå direkt till innehåll
Strands-ambassadörerna Filip Berg och Fredrik Hultman, som tillsammans med Strands kört för barncancerfonden.
Strands-ambassadörerna Filip Berg och Fredrik Hultman, som tillsammans med Strands kört för barncancerfonden.

Pressmeddelande -

2 ambassadörer, 3 000 mil och 60 000 kronor till Barncancerfonden

För andra året i rad har yrkeschaufförer, åkare och entreprenörer i Sverige deltaget i ”Vi som kör för Barncancerfonden”. Vilket innebar att de skänkte en krona för varje körd mil under september månad.

För att varje dag insjuknar ett barn i Sverige i någon form av cancer. Och varje dag arbetar Barncancerfonden för att med hjälp av forskning förebygga och bekämpa cancern. Under september månad, även kallad barncancermånaden, engagerar sig därför både företag och privatpersoner för att visa sitt stöd genom att skapa olika engagemang i förmån till forskningen.

Strands Lighting Division ville självklart vara med och stötta detta initiativ och skänkte, genom sina ambassadörer, Filip Berg och Fredrik Hultman, 20 kronor för varje mil de körde under september månad.

Nu kan vi berätta att våra ambassadörer har kört 1 500 mil var och 3 000 mil tillsammans. Vilket innebär att vi med glädje har, tillsammans med våra ambassadörer, samlat in 60 000 kronor till Barncancerfonden.

- Vi är jättestolta över våra ambassadörers insats och det är med stor glädje som vi skänker 60 000 kronor till Barncancerfonden för att vara med och bidra till kampen mot barncancer, säger Johan Carlos, VD på Strands Lighting Division.

  Ämnen

  Taggar


  Strands Group AB har Europas snabbast växande varumärken inom fordonsbelysning. Högsta kvalitet till ett pris som gör produkterna tillgängliga för alla. Strands varumärken säljs över hela Europa och i stora delar av världen. Tack vare Strands unika historia av att förändra marknaden erbjuds produkter och kunskap som ingen av våra konkurrenter klarar av. www.strands.se | www.strandseurope.com

  Presskontakt

  Matilda Artursson

  Matilda Artursson

  Presskontakt Marknadskoordinator

  Relaterat material

  Relaterade nyheter