Gå direkt till innehåll
 En röd skönhet med motivlack och högkvalitativ belysning från Strands Lighting Division
En röd skönhet med motivlack och högkvalitativ belysning från Strands Lighting Division

Nyhet -

Ett sista drömprojekt

Kenth Svenssons Åkeri i Våxtorps nya lastbil, en Volvo FH16, V4, blir Kenth Svenssons sista lastbil innan han går i pension. En röd skönhet med motivlack och högkvalitativ belysning från Strands Lighting Division. Det var chauffören Victor Bagler som fick möjligheten att ta fram ett förslag på hur den skulle byggas.

– Det här är min stora hobby, det mesta av min fritid går till lastbilen. Jag blir aldrig helt nöjd och tycker det är sporrande att hela tiden försöka toppa mig själv. Jag är otroligt nöjd med resultatet, säger Victor Bagler.

Victor Bagler har arbetat på Kenth Svenssons åkeri i tio år och den nya lastbilen blir hans fjärde. Inför valet av lastbilens belysning var han säker på en sak – inga kompromisser. Efter noga övervägande valdes alla lampor från Strands Lighting Division.

– Jag var tveksam först, har tidigare använt andra märken, men det visade sig att belysningen från Strands överträffade alla mina förväntningar, framförallt när det kommer till kvaliteten.

LED extraljuset Fritsla är ett exempel där hög kvalitet och attraktiv design blev avgörande.

– Jag har haft extraljus från Hella tidigare och har absolut inte varit missnöjd. Men redan i första skedet, när jag kände och klämde på olika extraljus fastnade jag för Fritsla. Lampan lever upp till alla kvalitetskrav och är bättre än mina tidigare extraljus. Jag är helnöjd, det vita ljuset är fantastiskt.

Alta LED-bar, Rock Solid arbetsbelysning och IZE LED baklampor är ytterligare exempel på belysningsval från Strands Lighting Divisions sortiment. Victor Bagler är särskilt nöjd med sidomarkeringarna/positionsljusen från 810020-serien.

– Ljusbilden på röd, vit och orange är densamma både från sidan och rakt framifrån. Lyser otroligt fint. 

Ämnen

Taggar

Presskontakt

Matilda Artursson

Matilda Artursson

Presskontakt Marknadskoordinator

Relaterat material