Följ Strands Group AB

Strands i kraftig expansion – förstärker med ny säljkraft

Pressmeddelande   •   Jan 02, 2019 10:44 CET

Johan Carlos och Urban Vester välkomnar ny säljkraft till Strands

Belysningsexperten Strands fortsätter att erövra mark både i Sverige och utomlands. Nu stärks ställningen ytterligare genom ny säljkraft i Norrland.

– Det är med stor glädje vi hälsar Lars Karlsson välkommen till Strands. Lars har många års erfarenhet av försäljning inom vårt område och kommer bli ett bra tillskott i vår expansiva organisation, säger Johan Carlos VD på Strands Fordonskomponenter AB.

Lars Karlsson kommer närmast från ABKATI och har över 13 års erfarenhet av fordonsbelysning. Hos Strands kommer han att fokusera på försäljningen av det egna varumärket, Strands Lighting Division.

Strands Lighting Division är på stadig frammarsch, med en försäljning på över 600 000 LED-arbetsljus och 60 000 LED-ramper per år. Produkterna säljs i över 30 länder och varumärket är idag att betrakta som Europas snabbast växande inom fordonsbelysning. Strands arbetar med de största aktörerna på eftermarknad för både bil och lastbil. 

– Jag är övertygad om att Lars kommer tillföra mycket i vår fortsatta kraftiga expansion. Vi ser det som en viktig signal, att vi verkligen satsar på Norrlandsområdet som är i stort behov av extraljus, arbetsbelysning och all annan fordonsbelysning, säger Urban Vester, försäljningschef Norden. 

------

Vid frågor, kontakta Urban Vester, försäljningschef Norden:

urban@strands.se
0708-44 06 23

------

Strands fordonskomponenter AB har Europas snabbast växande varumärken inom fordonsbelysning. Högsta kvalitet till ett pris som gör produkterna tillgängliga för alla. Strands varumärken säljs över hela Europa och i stora delar av världen. Målet är att bli det ledande handelshuset inom branschen med marknadens bästa och mest omtyckta varumärken. Tack vare Strands unika historia av att förändra marknaden erbjuds produkter och kunskap som ingen av våra konkurrenter klarar av. www.strands.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.