Följ Strands Group AB

Premiär i Sverige: Gummiarm med inbyggd blinkers

Pressmeddelande   •   Jan 21, 2019 10:28 CET

Multifunktionella gummiarmar med patenterad teknik

En nytänkande gummiarm med inbyggd blinkers. Årets första nyhet från belysningsexperten Strands Lighting Division är här. Produkten ingår i en serie gummiarmar med patenterad teknik.

Med passion för service, innovation och design är Strands Lighting Division Europas snabbast växande varumärke inom fordonsbelysning. Varumärket har en ambition att vara i ständig framåtrörelse – förra året lanserades cirka 40 produktnyheter. Årets första nyhet går helt i linje med varumärkets ambition att erbjuda belysning i den senaste tekniken. Nu lanseras en ny serie multifunktionella gummiarmar med patenterad teknik.

– Det här är den nya tidens gummiarmar där design och moderna funktioner står i fokus, beskriver Johan Carlos, VD på Strands Fordonskomponenter.

En innovativ nyhet är gummiarmarna med inbyggd dynamisk blinkers. En ny kombination av funktioner som ökar säkerheten och synligheten i trafiken. Gummiarmarna passar både släp och lastbil och är godkända för användning tillsammans med det ordinarie bakljuset.

Samtliga gummiarmar kommer med en indirekt, mjuk belysning med neonliknande effekt.

- Ett ljus med ”glow” som harmonierar väl med dagens fordons moderna design. Passar perfekt för moderna påbyggare som söker innovativa, högkvalitativa produkter, fortsätter Johan Carlos.

Serien inkluderas i Strands Lighting Divisions treåriga funktionsgaranti – en unik trygghet som understryker varumärkets kvalitet, förbättrar servicen och ökar kundnöjdheten. Funktionsgarantin gäller samtliga produkter i sortimentet.

-----
För mer information: Matilda Artursson, Presskontakt, Strands, tfn: +46(0)320-450 440, matilda@strands.se

---------

Läs mer här

Titta på produktfilm här

Strands fordonskomponenter AB har Europas snabbast växande varumärken inom fordonsbelysning. Högsta kvalitet till ett pris som gör produkterna tillgängliga för alla. Strands varumärken säljs över hela Europa och i stora delar av världen. Målet är att bli det ledande handelshuset inom branschen med marknadens bästa och mest omtyckta varumärken. Tack vare Strands unika historia av att förändra marknaden erbjuds produkter och kunskap som ingen av våra konkurrenter klarar av. www.strands.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.