Följ Strands Group AB

Enkel montering med ny fordonsbelysning

Pressmeddelande   •   Feb 28, 2019 09:00 CET

Den nya belysningsserien är tålig mot vibrationer

Strands lanserar en ny serie med sidomarkeringar och positionsljus. Serien är framtagen för att leva upp till konsumenternas intresse för produkter med enkel montering.

– Efterfrågan på fordonsbelysning med enkel och smidig montering efterfrågas i allt större utsträckning. Därför är vi glada att presentera positionsljus och sidomarkeringar som tillgodoser dessa behov. De levereras med gummipackning, vilket gör dem tåliga mot vibrationer, berättar Johan Carlos VD på Strands Fordonskomponenter AB.

Serien passar särskilt väl för montering på MAN TGA, TGS, THX och Mercedes Actros MP4. Finns i tre varianter (800506-800508), röd, orange och vit.

Läs mer här
Se film här

-----

För mer information:
Matilda Artursson, Presskontakt, Strands, tfn: +46(0)320-450 440, matilda@strands.se

-----

Strands fordonskomponenter AB har Europas snabbast växande varumärken inom fordonsbelysning. Högsta kvalitet till ett pris som gör produkterna tillgängliga för alla. Strands varumärken säljs över hela Europa och i stora delar av världen. Målet är att bli det ledande handelshuset inom branschen med marknadens bästa och mest omtyckta varumärken. Tack vare Strands unika historia av att förändra marknaden erbjuds produkter och kunskap som ingen av våra konkurrenter klarar av. www.strands.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.