Följ Strands Group AB

En kraftfull minsting – SLD presenterar nytt mini-arbetsljus

Pressmeddelande   •   Aug 16, 2018 13:11 CEST

En liten storlek ger nya mini-arbetslampan ett brett användningsområde

Liten och smidig, utan att kompromissa med ljusflödet. Nu lanserar Strands Lighting Division (SLD) ett nytt mini-arbetsljus – det överlägset minsta i sortimentet.

Med passion för ny teknik och modern design har SLD utvecklat en ny typ av mini-arbetsljus. Bredden på endast sju centimeter gör att lampan verkligen lever upp till löftet om ett mindre format. Storleken ger den ett brett användningsområde och är särskilt optimal för montering i trånga utrymmen, exempelvis i fotstegen på en lastbil.

Passar även personbilar, släp, traktorer, fyrhjulingar eller andra fordon i behov av extra belysning. Lampans moderna uttryck och ringa storlek gör att den inte tar onödigt fokus från fordonets estetik och helhetsintryck.

– Det här är en framtidsprodukt med många potentiella användare. Kombinationen, att den både är liten och kraftfull tror vi kommer vara attraktivt för många, säger Johan Carlos, VD på Strands Fordonskomponenter AB.

  • Kompakt och diskret format utan att kompromissa med ljusflödet. 
  • Presterar 1080 lumen
  • EMC ECE R10 (störningsfri)

---------

Klicka här för att titta på lanseringsfilmen

För mer information:
Matilda Artursson, Presskontakt, Strands, tfn: +46(0)320-450 440, matilda@strands.se

---------

Strands fordonskomponenter AB har Europas snabbast växande varumärken inom fordonsbelysning. Högsta kvalitet till ett pris som gör produkterna tillgängliga för alla. Strands varumärken säljs över hela Europa och i stora delar av världen. Målet är att bli det ledande handelshuset inom branschen med marknadens bästa och mest omtyckta varumärken. Tack vare Strands unika historia av att förändra marknaden erbjuds produkter och kunskap som ingen av våra konkurrenter klarar av.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.