Följ Strands Group AB

Bäst i test – LED-extraljuset Delta

Pressmeddelande   •   Feb 21, 2019 08:36 CET

Extraljuset Delta från Strands har bäst ljusutbyte, enligt tidningen Trailer.

Svårt att välja extraljus? Tidningen Trailer presenterar nu ett extraljustest som hjälper till att reda ut skillnaderna mellan några av marknadens populäraste produkter. Det ovala extraljuset Delta från Strands Lighting Division kammar hem segern vad det gäller ljusmängd.

Extraljus finns i teknikerna LED, halogen och xenon, i i flera former och med olika kvaliteter. Marknadens utbud av extraljus är större än någonsin. I Trailers extraljustest prövas belysning från Strands Lighting Division och Hella.

Det ovala LED extraljuset Delta blir testvinnaren när det kommer till ljusmängd. ”Här är det ljus så det räcker, riktigt stark strålkastare”, skriver Trailer. Delta presterar 8416 lumen och 1 lux på 430 meter. Extraljuset är E-godkänt enligt ECE R112. Dessutom har lampan ett tilltalande LED-positionsljus i den senaste tekniken. Positionsljuset är placerat i en linje, i lampans mitt.

– Roligt att Delta får bra resultat, som är ett av våra senaste tillskott i extraljus-familjen. Den ovala formen ligger rätt i tiden och prestandan är oslagbar, säger Johan Carlos, VD på Strands Fordonskomponenter AB.

Strands plogljus jämförs med Hellas variant med slutsatsen: ”Segrare vad det gäller användarvänlighet med plus för värmeslingorna”. 

Likt övriga produkter i sortimentet omfattas produkterna av varumärkets treåriga funktionsgaranti. En unik trygghet framtagen för att öka kundnöjdheten och understryka varumärkets kvalitet.

Läs mer om Delta här
Titta på film om Delta här

-----

För mer information, kontakta: Lovisa Strand, lovisa@strands.se, 0320-450 462

-----

Strands fordonskomponenter AB har Europas snabbast växande varumärken inom fordonsbelysning. Högsta kvalitet till ett pris som gör produkterna tillgängliga för alla. Strands varumärken säljs över hela Europa och i stora delar av världen. Målet är att bli det ledande handelshuset inom branschen med marknadens bästa och mest omtyckta varumärken. Tack vare Strands unika historia av att förändra marknaden erbjuds produkter och kunskap som ingen av våra konkurrenter klarar av. www.strands.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.